USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вбив через гроші: подробиці смерті молодої волинянки в Польщі. Відео

18 Липня 2020 13:32
45-річний громадянин Молдови Іон Б. розповів, що мотивом вбивства 26-річної волинянки в Польщі були фінанси.

Іон та його жертва Майя Ваколюк з Володимира-Волинського були знайомі. Вони жили в одній будівлі за адресою вул. 6 серпня в місті Пулави та працювали разом на заводі з перероблення фруктів та овочів у гміні В’явольниця. 14 липня між ними виникла суперечка. Чоловік затяг жінку до будівлі й з ножем напав на неї. Попри всі зусилля лікарів, жінка померла у шпиталі.

Чоловіка підозрюють у вбивстві 26-річного громадянина України з особливою жорстокістю, повідомляє БУГ з посиланням на KPP PUŁAWY.

Уточноюють, що поліцію повідомили випадкові свідки, які почули крики жінки і побачили чоловіка, що тягнув її на балкон і затягував у квартиру. Завдяки реакції двох працівників служби превенції чоловіка вдалося швидко арештувати.

45-річного громадянина Молдови затримали на сходах, коли він намагався залишити міський будинок, де стався інцидент. Незважаючи на швидко надану допомогу жертві, врятувати жінку не вдалося. Вона померла після перевезення до лікарні.

Докази, зібрані у справі, дозволили висунути 45-річному чоловіку звинувачення у вбивстві з особливою жорстокістю.

16-го липня Окружний суд у Пулаві на вимогу поліції та прокуратури виніс запобіжний захід у вигляді тимчасового арешту строком на три місяці. Відповідно до положень Кримінального кодексу, вбивство карається довічним позбавленням волі.
Прокуратура звинуватила Іона Б. в особливо жорстокому вбивстві. Чоловік визнав себе винними під час допиту. Він сказав, що мотивом злочину були фінанси. Жінка була винна йому гроші.
Загибла була мешканкою міста Володимир-Волинський. Знайомі Майї розповідають, що вона була енергійною і життєрадісною, щирою і працьовитою. Дівчину любили та поважали всі, хто її знав. Майя виховувала дворічного сина, у якого скоро день народження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Народна прокуратура Показати IP 18 Липня 2020 15:24
Неандертальці ! Мало того, що українці власну країну руйнують не покладаючи рук, то й за кордоном створюють імідж "культурної і законослухняної нації". Щодня то відгамселять когось, то щось поцуплять, то виборчу дільницю замінують, до ДТП з жертвами організують. Європейці,блін, з високим рівнем гідності !
Пилип Орлик Показати IP 18 Липня 2020 16:39
Хто там знає, що між ними трапилось!? Чужа сім"я, чужа родина, чужі люди - "потьомки". Можна зараз говорити що завгодно, і погане, і добре про загиблу та про цього йолопа. Правду знає тільки Господь.
василь Показати IP 18 Липня 2020 19:03
молдован імбіцильний виродок, смертельну ін"екцію треба йому зробить у тюрьмі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus