USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Українці вимагають у Порошенка розблокувати «Вконтакте»

18 Травня 2017 11:01
До президента звернулися з вимогою скасувати блокування сайту Вконтакте.

Про це йдеться в електронній петиції, яку зареєстрували на Офіційному інтернет-представництві Президента України 16 травня.

Як відомо, 15 травня Президент України Петро Порошенко своїм указом заблокував ВКонтакте, Однокласники, Яндекс та інші російські сервіси. ПЕРЕЛІК.

Вчора три українські оператори: "Київстар", "Лайфселл" і "Vodafone Україна" - почали блокування російських сайтів. Сьогодні до цього списку приєдналися ще частина українських операторів.

Автор петиції наголошує, що стежити за поширенням пропаганди на сайті «Вконтакте» – обов’язок відповідних служб, і від цього не повинні страждати звичайні громадяни – користувачі ВК.

«Це величезна рекламна платформа, яка допомагає в реалізації вітчизняного продукту, творчості, контенту і т.д. Втрата цієї платформи вкрай негативно позначиться на вітчизняному виробнику будь-якого виду товарів, послуг і івентів.

Це рішення адміністрації президента несе низку негативних наслідків. Стежити за поширенням пропаганди на цьому сайті - це обов'язок СБУ або кіберпідрозділів (на які виділялися кошти з бюджету країни, з кишень платників податків), чому нездатність цих органів протистояти пропаганді в мережі повинно позначатися на звичайних людях ?!», - йдеться у петиції.

За станом на 18 травня петиція набрала 10624 підписи з 25 000 необхідних.

Підписати петицію можна ТУТ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 33
! Показати IP 18 Травня 2017 11:08
Це потрібно було зробити ще три роки назад. «Це величезна рекламна платформа, яка допомагає в реалізації вітчизняного продукту, творчості, контенту і т.д. ... -ЦЯ ВЕЛИЧЕЗНА ПЛАТФОРМА Є ЧАСТИНАН ІНФОРМВІЙСЬК РФ-ІЇ, ЯКІ ЗОВСІМ НЕДАВНО ЛЕГАЛІЗУВАВ БОТОКСНИЙ КАРЛІК. Цей запорєбріковий кал нікому не потрібний, Україна спрацювала на випередження, тільки +++.
Патріот до ! Показати IP 19 Травня 2017 20:06
Що ви так сильно переймаєтеся цим закритям і блокуванням?Є ж вихід з даної ситуації!В браузері включаєте (ставите галочку) VPN-заходьте собі і котистуйтесь і контактами,і в однокласниками,і Яндексом! І ніяких проблем!Все працює!
Анонім Показати IP 18 Травня 2017 11:16
це не українці. УКРАЇНЦІ не можуть таке вимагати!
психолог до Анонім Показати IP 18 Травня 2017 13:48
Цього вимагають підлітки, які там марнують свій час та позбавляют самі себі можливості живого спілкування! Ту гидоту потрібно було давно заблокувати!!! Треба створити петицію в підтримку длокування!!!!!
Жанна до Анонім Показати IP 25 Травня 2017 14:15
подскажите где и как включить VPN ???
567 Показати IP 18 Травня 2017 11:20
Я думав найбільше галасу буде навколо 1С.
психолог до 567 Показати IP 18 Травня 2017 13:51
1с проста програма, яких сотні і в наших розробників але московські блюдолизи цей ринок віддали кацапам. Перехід на іншу програму легкий...
Олег Показати IP 18 Травня 2017 11:31
Які там Українці... Петиція кацапською!
Макс до Олег Показати IP 18 Травня 2017 11:40
Ну да, справжній хохол спілкується вилючно українською, бо осилити ще одну/дві/три мови клепки не вистачить. Як то кажуть 3 звивини — їсти, спати, срати
Лопатою по ваті до Макс Показати IP 18 Травня 2017 12:19
На відміну від нащих північних сусідів - мордоровців, Українці як правило є дво, а досить часто і трьохмовними, причому вільно володіють як українською, так і російською мовою, і досить часто ще однією іноземною мовою, це правило. Так що ваша жовч показує тільки недолугість вашого розвитку та відсутність інтелекту, як такого. Ви очевидно з тих чінуш, які не пройшли конкурс через свою некомпетентність, от і гавкаєте все що в голову надує! Українці інтелектуальна та високоосвідчена нація, і саме тому ваш місцевий осередок "абіжєнних і аскарблєнних рассеян" так воняє.
Критика до Лопатою по ваті Показати IP 18 Травня 2017 12:58
Я розумію, що не потрібно принижувати себе, але й видавати бажане за дійсне не потрібно. Які дві-три мови знають українці? Одиниці. Манію величі може приховаєте у кішеню і більш тверезо на речі подивитесь? Своєю мовою досконало володіють одиниці... Але...Оця Ваша остання фразочка у коменті- весь Ваш інтелект...
корінний лучанин до Лопатою по ваті Показати IP 18 Травня 2017 13:29
1.ти в якому схроні,що в тебе "мордор"північ (на карті не знайшов) 2."Як правило" правильно не може говорити на рідній. 3."жовч" ,як вираз своєї (на підсвідомому рівні)неповноцінності притаманна таким як ти "патріотами."(постійне бажання когось принизити і при цьому вважати ,що возвисив себе) 4.Нас само на селі так ухвалять люди. -та хто доню? -та ви мене ,а я вас.(інтелектуал)
корінний лучанин до Олег Показати IP 18 Травня 2017 11:52
Звісно не українці -петиція написана грамотно.
Клава Показати IP 18 Травня 2017 12:04
Українці не можуть.....
лом Показати IP 18 Травня 2017 12:50
мені сподобався вислів, хто в темі тот зрозуміє "такий котел українські диванні війська ще не потрапляли" от коли закриють в ліцке фабріку, закриють сбербанк росії біля Шевченка ось тоді можна про щось і говорити, а так це війна ж*дів проти українців.
Хривет Показати IP 18 Травня 2017 13:37
Так посмотриш на вас и понимаеш что я Украинец, а вы ******* даже стыдно становиться, когда вы уже на свалите на ПМЖ например в Польшу хотя вас и там нагнут.
! до Хривет Показати IP 18 Травня 2017 14:56
Весь мир наблюдает за вами - россиянами с начала 2014 года. Сначала недофюрер по примеру гитлера провес пабеданосную олімпіаду. Потом по примеру сралина, а именно по шаблону первой Финской войны организовал недореспублики и военное вторжение в Украину. Зеленый человечки из за поребрика и вооружение из "военторга" это все вы рассеяне. Много, очень много крови на вас россияне, и вот почему то именно кровь православных ГРУЗИН, МОЛДАВАН, УКРАИНЦЕВ вас и вашего недомерка интересовала вас наиболее всего. Вы для нас даже не вы*лядки, вы для украинцев умерли, вы прокляты Украиной, и не спасет вас гундяй и его отдел фсб, не помогут нефтедолары и войны, вы себя похоронили.
Хривет до ! Показати IP 19 Травня 2017 23:11
Я так понимаю ты это где-то​ скопировал, ну что молодец что сказать. А я повторюсь из за таких как ты ,мне и стыдно за мою УКРАИНУ ! Идем в полную попу ,а вы чему-то радуетесь всегда врагов ищете . Чем сейчас лучше чем при комунистах ? Даже в Папке такой диктатуры нет !!! За то перемога можешь выйти поарать!
Я Показати IP 18 Травня 2017 14:25
Петиція написана грамотно,так все і має бути,але напевно не в нас,цим дійсно має займатись СБУ,або кібер...,наші люди діляться на два типа людей і бидла,поки це бидло,що в коментарях і в житті не перестане заважати жити людям,то нічого не зміниться,дякую за увагу
реальність Показати IP 18 Травня 2017 14:33
справжня мета блокування соцмереж ніяка не протидія російській загрозі. порошенко боїться, що соцмережі є місцем критики його бездарної політики. а також памятає, яку роль вони відіграли під час Майдану. я повірив би у щирість намірів нашого олігарха президента тоді, коли б були скасовані дипломатичні відносини з Росією, введено візовий режим, припинено мільярдну торгівлю з агресором, закрито російські банки і підприємства. а блокувати соцмережі - це блокувати українців і право на свободу інтернету і свободу думки. у вк було повно патріотичних націоналістичних груп, волонтерів і тп. і всі вони працювали. фейсбук зручний переважно для ділового спілкування. якщо будем йти за сценарієм Пороха, то дійдемо до північної кореї. давайте може заборонимо ножі і сокири, бо вони можуть бути знаряддями вбивства?
Лілія Показати IP 18 Травня 2017 15:59
Підтримую блокування однозначно! ВК абсолютно безглуздий сайт, а однокласники вже давно перетворились на смітник, на сторінку і в особисті коментірі постійно втручалися "хранітєли руськава мира", через що давно закрила доступ до своєї сторінки стороннім особам, і хоча маю там багато друзів, але вони всі є у фейсбуці також. Не бачу приводу для такої петиції, хіба це потрібно підліткам, які цілими днями просижують там за онлайн-іграми, або тим же "русохранітєлям", яким нема де вилити свій бруд...
корінний лучанин до Лілія Показати IP 18 Травня 2017 17:28
Згідний з вами.Це ж не твітер і фейсбук наших старших братів-оце потрібна річ.
Тарас Показати IP 18 Травня 2017 21:03
Цим має. Займатися сбу і кібери... Порошенко нехай в першу чергу закриє свої заводи в росії. Правильний такий клоун шоколадний...
Уляна до Тарас Показати IP 19 Травня 2017 08:17
ТОчно сказано
Inna Показати IP 18 Травня 2017 21:34
Закарпаття просить розблокувати вк!!!!!!
ваня до Inna Показати IP 11 Червня 2017 23:09
вот именно.зачем було заблуковувати вк
Inna Показати IP 18 Травня 2017 22:03
Згідні з Тарасом на всі 100% !!!!!!!!!
Віталій Показати IP 19 Травня 2017 16:55
дограється шо замочять підстилку путінську. він виглядає як шалава яка пройшла через всі райони міста.прогнувся і крав при кучмі ющенкові створив партію регіонів і працював в кабміні при янику,а тепер пі..ар силу прочюхав мучити людей.хай йде на шоколадний х..р зі своїм безвізом і кредитами в мвф(евреїв).від нього більше шкоди
Олена Показати IP 19 Травня 2017 21:52
Ми живемо здається в незалежній країні і чому я повинна відмовлятись від чогось? У контактах я мала змогу дивитись фільми, слухати музику, переглядати новини, а зараз я не маю такої змоги, тому що у моєму тарифному плані був безлімітний доступ до контактів. А виходить, що декілька днів назад я переплатила за послугу, яка мені не надається. Це з якої радості. Тепер про 1с. 90% відсотків бухгалтерії користується саме цією програмою, отже поки знайдуть альтернативу, то затримають зарплати. А комунальні звісно ж потрібно буде виплачувати одразу. Сьогодні поблокують мережі, завтра ще щось. От тоді побачимо як воно буде!
Ваня Показати IP 21 Травня 2017 20:00
Порошения всепривільно зробив просто треба заміну для вк анлог бо фейсбук лагає вже
cофія Показати IP 27 Травня 2017 21:16
Я не розумію чому заблокували контакти. Але я дуже хочу щоб їх розблокували!!
Коля Показати IP 8 Жовтня 2017 17:13
Порошешенко це зробыв томущо це йому вигыдно Vpn витягує з користувачів гроші
виктор Показати IP 12 Травня 2019 11:51
бо порешенко клоун шоколадный

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus