USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Укрзалізниця» уклала з WOG незаконний договір

13 Серпня 2017 09:51
ПАТ «Укрзалізниця» уклало незаконний договір із АЗС WOG, чим завдало державі збитків на кілька мільйонів гривень.

Про це журналістам заявив директор НАБУ Антон Ситник, інформує ГолосUA.

«Буквально недавно ми виграли суд щодо приватного підприємства WOG, яке завдала збитків державі у рамках співпраці з «Укрзалізницею» на сотні мільйонів гривень», - сказав директор НАБУ.

Ситник заявив, що мова йде про корупційну схему на базі підприємства «Центр забезпечення виробництва», яке займається тендерами «Укрзалізниці».

«Вони діяли за схемою: WOG «заходить» на підприємство. Спочатку знижує ціни, щоб виграти тендер, потім підписують додаткову угоду і підвищують ціни. Суд визнав цю додаткову угоду незаконним. Зазначу, що найбільші фінансові зловживання «Укрзалізниці» допускаються саме під час проведення тендерів», - уточнив глава НАБУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Неукам Показати IP 13 Серпня 2017 11:00
У "ВОГ" сотні автозаправних станцій на території України і поза її межами. Тільки в Луцьку і околицях з десяток їхніх АЗС. - То конкретно, з якою АЗС "ВОГ" "Укрзалізниця" уклала незаконний договір?
Анонім до Неукам Показати IP 14 Серпня 2017 12:25
Якби не був неуком, то розумів би, що договори укладаються не окремр із якоюсь заправкою, а з юридичною особою, яка цими заправками володіє
Неукам до Анонім Показати IP 14 Серпня 2017 15:27
Так я про це й написав. Про почуття гумору і сарказм щось чули?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus