USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

В Україні стартує благодійна акція «1 гривня на добрі справи»*

15 Вересня 2021 15:18
ТМ Ruta розпочала благодійну акцію, під час якої 1 гривня з кожної упаковки дитячих серветок ТМ Ruta буде перерахована на утримання сімейних кімнат Рональда МакДональда в дитячих лікарнях, щоб батьки й діти були поруч.

Які відчуття переживає дитина, коли потрапляє до лікарні? Страх, самотність, туга – це лише невеликий перелік тих емоцій, які опановують малечу. Чи можемо ми допомогти дитині в цей нелегкий для неї час? Так, можемо! БО «Фундація Дім Рональда МакДональда» та ТМ Ruta об’єднуються, щоб дати можливість мамам, татам, бабусям, дідусям і всім-всім рідним підтримувати своїх дітей, коли вони хворіють.

Для цього Фундація облаштовує сімейні кімнати в дитячих державних лікарнях, де родини можуть відпочити й набратися сил, задовольнити базові гігієнічні потреби, а головне – приділити час спілкуванню та грі з дитиною. Перебування в кімнатах для батьків хворих дітей безкоштовне.

Щоб підтримати роботу сімейних кімнат, команда ТМ Ruta створила спеціальні косметичні серветки з позначкою на упаковці, які не випадково саме дитячі: піклуючись про свого малюка, ви піклуєтеся й про діток і їхню родину в лікарнях. Починаючи з серпня, кожен охочий, який придбає яскраві косметичні серветки ТМ Ruta Kids зі спеціальною акційною позначкою на упаковці, стане благодійником. Кошти, зібрані в межах акції, будуть переказані на утримання сімейних кімнат в 5 найбільших державних дитячих лікувальних закладах країни – у Київській та Львівській лікарнях «Охматдит», обласних лікарнях у Сумах, Вінниці, Харкові.

«Наш бізнес не лише виготовляє якісну паперову продукцію та створює робочі місця, ми відчуваємо також соціальну відповідальність – допомагати дітям, адже діти – наше майбутнє. Саме тому приділяємо велику увагу соціальним проєктам та підтримуємо різноманітні благодійні ініціативи. Щиро віримо в те, що разом з Фундацією ми допоможемо дітям швидше одужати, а сім’ям – бути завжди поруч», – розповідає генеральний директор ПрАТ «ВГП» ТМ Ruta Ілля Мірецький.

Коли дитина хворіє, усій родині потрібна підтримка. Ваша підтримка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus