USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Варта порядку готова піти назустріч Лапіну

25 Червня 2017 15:00
Через декілька місяців, після того, як Луцьком почав ширитися нестерпний сморід, до вирішення проблеми виявив намір долучитися і народний депутат від Луцька Ігор Лапін.

Днями відбулася зустріч ініціативної групи мікрорайону ЛПЗ із народним обранцем. Так, жителі міста звернулися до народного обранця з клопотанням допомогти вирішити наболілу проблему. Під час зустрічі нардеп запевнив, що питання буде вирішене на найвищому рівні. Проте нардеп не уточнив, на якому саме рівня та коли буде вирішене питання.

Нагадаємо, нещодавно у мікрорайоні ЛПЗ місцеві активісти збирали підписи нібито проти смороду в Луцьку, а насправді - під зверненням до Ігоря Лапіна. Зі слів очевидців, це виглядало так, немов прибічники нардепа готували штучні звернення, аби потім продемонструвати потребу у тому ж депутаті.

Також народний обранець закликав громадські формування «Варта порядку», «Самооборона Волині», «Національні дружини – Волинь» самоорганізуватися та розпочати патрулювання прилеглих територій з метою визначення ймовірних джерел неприємного запаху.

У громадському формуванні «Варта порядку», яке вже кілька місяців патрулює Луцьк у пошуках причин смороду, першими відреагували на таку заяву Ігоря Лапіна та закликали колег з інших ГФ приєднатися до вирішення проблеми.

«Ми готові спільно з іншими громадськими формуваннями патрулювати Луцьк у пошуку джерел поширення неприємного запаху. Для нас спокій та безпека лучан - понад усе», - розповів у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини ГФ «Варта порядку» Олександр Тиводар.

Також у громадському формуванні наголосили, що, незважаючи на неодноразові розбіжності, заради вирішення важливої для лучан проблеми готові навіть до співпраці з Ігорем Лапіним.

Натомість, чи дійсно нардеп щось робитиме для вирішення проблеми, чи його висловлювання залишаться лише голослівними заявами, залишається під питанням. Сам же Ігор Лапін коментувати будь-що ІА Волинські Новини відмовився.

Ось уже кілька місяців лучан тероризує нестерпний запах. Першопричиною цьому називали Луцький біоетанольний завод, однак ось вже місяць, як завод не працює. Згодом з’ясувалося, що причиною смороду є кілька джерел, серед яких – незаконні зливи м’ясників, захоронені рештки тварин на Лідавській та на вулиці Мамсурова, очисні споруди в Липлянах.

У той час, коли над проблемою ламала голову міська рада, керівництво заводу, громадські активісти, а найбільше мешканці прилеглих територій, народний депутат від Луцька Ігор Лапін стояв осторонь. Та днями призабутий нардеп виступив у Верховній Раді і оголосив про проблему, закликавши міністра екології втрутитися у ситуацію – мовляв, у місті нікому цим займатися, бо, як він висловився, «сьогодні в Луцьку після смерті міського голови існує місцеве безвладдя». Нещодавно такої ж помилки припустився і голова Волинської ОДА Володимир Гунчик, який заявив, що у Луцьку, буцімто, відсутня влада. На що представники різних фракції у міськраді заявили, що, прикриваючись цим некомпетентним твердженням, губернатор виправдовує своє небажання співпрацювати з містом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Петро Показати IP 25 Червня 2017 16:52
Черговий "розвод кошенят". Вже "вирішили" проблему з Львівсько-Садовим сміттям "на вищому рівні", тепер займуться Луцько-Лапиним смородом... Авжеж, зразу з понеділка!
Анонім Показати IP 25 Червня 2017 21:52
Розмов багато а як смерділо так і далі смердить. Навіть зараз. Знайти би причетних і втопити у тому гівні.
окко Показати IP 26 Червня 2017 00:09
ви подивіться на лапіна на укроп це всі ті самі що були при кучмі і прри янику) люди ви що сліпі)?
правда Показати IP 27 Червня 2017 01:14
ви попробуйте щось погане на волинь пості погане написати за лапіна чи за порошека зразу видалять) волинь пост самий заказни

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus