USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Відкрили перший будинок ЖК «Юпітер»: власникам квартир вручили ключі та подарунки*

13 Червня 2018 15:00
Вручення ключів, свідоцтва на право власності, технічних паспортів, а також подарунків – саме так будівельна компанія «Інвестор» відкрила перший з трьох будинків у житловому комплексі «Юпітер».

Урочисте перерізання стрічки відбулося 12 червня.

Так, на честь відкриття першого будинку житлового комплексу в компанії вирішили організувати день відкритих дверей, куди запросили усіх власників квартир, мрія про власну оселю для яких стала реальністю. Впродовж дійства кожен з господарів житла міг виграти сертифікат на одну та три тисячі гривень, а дітки, своєю чергою, з радістю випробовували новенький майданчик.
У привітальному слові директор компанії «Інвестор» Андрій Разумовський, який з величезною командою однодумців працював над тим, аби житло було комфортним та зручним, зауважив, що йому радісно бачити усіх присутніх.

«Сподіваюся, що життя у квартирах буде для вас гарним і хорошим – будуть створюватися сім’ї та народжуватися діти. Ми обіцяємо вам в усьому допомагати та сприяти», - пообіцяв власникам квартир директор компанії та закликав перерізати стрічку.
Зауважимо, що він не став самостійно перерізати символічну стрічку, адже у цьому йому допомогли маленькі мешканці ЖК «Юпітер».
Опісля перерізання стрічки мешканцям будинку вручили ключі, документи на квартиру, а також символічні подарунки – нічні світильники у формі логотипу житлового комплексу.
Допоки дітки розважалися з бульбашковою феєю, у нещодавно зданому в експлуатацію будинку провели екскурсію, зокрема були показані одно- та двокімнатні квартири , площа яких 44 та 75 квадратних метрів відповідно. Окрім того, екскурсію провели й у дворівневій чотирикімнатній квартирі.
Як зазначив директор компанії «Інвестор», сьогодні відбулася репетиція презентації усього ЖК, тобто відкрили перший будинок «Юпітеру», який був зданий в експлуатацію.

«Загалом у будинку 48 квартир, а увесь житловий комплекс включатиме 144. Будинки будуються по графіку: другий буде зданий до кінця року, третій – 1 вересня наступного року», - каже Андрій Разумовський
З його слів, квартири можна придбати в кредит, однак у другому будинку залишилося вільними лише шість 4-кімнатних дворівневих квартир – на них можна оформити іпотеку в «Кредобанку» чи «ПриватБанку». А також на одну із них - площею 106,32 кв. м. - знижено вартість: вона коштує наразі 40 900$. До слова, директор будівельної компанії каже, що найбільше користуються попитом однокімнатні та двокімнатні квартири, які розкуплюють на початках продажу.

Зокрема, Андрій Розумовський особисто оформив іпотеку на дворівневу квартиру у житловому комплексі, аби самому пройти алгоритм оформлення документів.

«Ми завжди добре ставимося до своїх клієнтів, шукаємо з ними компроміс, шляхи відтермінування. Окрім того, що ми працюємо з іпотекою від «Кредобанку» та «Приватбанку», ми і самі даємо відтермінування. В нас є акційна квартира на 106,32 кв. м., яку ми продаємо за 40 тисяч 900 доларів», - повідомив директор компанії.
Андрій Разумовський наголошує, що в клієнтів, які розпочнуть ремонт, буде виникати чимало питань, але в компанії не збираються залишати їх наодинці зі своїми проблемами, а будуть супроводжувати надалі.

«Щоб не створювати людям якийсь дискомфорт, ми всіх зібрали перед відкриттям, створили ОСББ та обрали голову. Ми не хочемо кинути те, що створили, аби його зламали та понищили. На території житлового комплексу встановили відеокамери, пункт охорони, який діятиме до того часу, поки всі люди не заселяться, а тоді вони самі будуть приймати рішення, чи вона їм потрібна», - каже забудовник.

Варто зазначити, що кожна квартира має своє паркомісце, хоча згідно будівельних норм, на усі квартири місць для парковки може бути лише 30% . Окрім того, зараз вирішується питання смітників, які будуть підземними.

Щодо того, чому сьогодні вирішили організувати відкриття, то директор «Інвестора» каже, що існують такі ситуації, коли люди не розуміють чи будинок здано в експлуатацію і в них виникає багато питань.
«До здачі будинку є певні вимоги, тобто ви не входите в квартиру, і там вже є вода і світло – вони не з’являються самі – потрібно піти у «Луцькводоканал» в «Волиньобленерго», а тоді вам це підключать. Сьогодні ми зібрали всіх власників квартир, аби подарувати їм символічні подарунки – нічні світильники у формі емблеми житлового комплексу. Також власникам квартир вручили ключі, свідоцтво на право власності, технічні паспорти, окрім того, ми вручили людям гарантійні листи на все обладнання, вікна, двері, котли та батареї», - пояснив Андрій Русланович.

Клієнти «Інвестора», своєю чергою, не приховують радості від придбання квартир, пояснюючи свій вибір доступною ціною, красивим дизайном та розташуванням, завдяки якому мешканцям не буде заважити шум великого міста.

Як розповів Олексій, який придбав житло у другому ще недобудованому будинку, він обрав квартиру саме у цьому житловому комплексі, оскільки сам будинок гарно виглядає, до того ж має велику прибудинкову територію.

«Мені дуже сподобалося, що до кожної квартири є паркомісце, а не «як вдасться». Я дуже хотів квартиру подалі від шуму, але ближче до міста – тут все співпало. Скажу, що вивчав саме цього забудовника, бо на момент купівлі не чув про нього багато, але, ознайомившись з його діяльністю, я більше не мав сумнівів», - каже чоловік.

Своєю чергою, Олександр каже, що обрав квартиру саме у цьому житловому комплексі, адже це - найкращий варіант як за наповненням, так і за ціною.

«Мені дуже сподобався дизайн, тож сподіваюся, що вигляд будинку зберігатиметься довго до того ж компанія має цікаві ідеї, які з успішністю впроваджує. Так, можливо, будинок далеко від центру, але тут ніколи не буде шумно та гамірно», - підсумував власник квартири.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анатолій Показати IP 13 Червня 2018 15:16
Погуляли на майданчику, і гайда на заправку заправлятися....
Урбаніст Показати IP 14 Червня 2018 23:44
Андрій Разумовський казав, що поки не висадять дерева здавати не будуть. А те що там висадили, це аж ніяк не дерева. Це кущі. А дерева повинні буди дорослі, щоб їх не поламало при першому вітрі. Ви ж не у себе в приватному дворі садите, ніхто не буде з тими молодими саджанцями нянчитись. Це все загине.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus