USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Відмовитись від препарату – означає кінець життю: онкохвора волинянка благає про допомогу

18 Листопада 2019 14:48
У Міністерстві охорони здоров’я онкохворій волинянці Тетяні Куценко повідомили, що держава не буде закуповувати препарат «Ібранс», завдяки якому є успіхи у боротьбі з раком. Тож їй залишається сподіватися лише на допомогу небайдужих людей.

Про це стало відомо із допису матері Тетяни Людмили Цимбалюк та з документів, які вона оприлюднила.

«Дорослим неохоче допомогають. Вони можуть подбати про себе самі, це ж не діти. Але життя показує, що це не так. Хвороба не дає подбати ні про себе, ні про своїх дітей», – пише жінка.

«Сьомий рік іде боротьба з тяжкою хворобою – раком. Цей останній рік неймовірно складний. Є препарат, який тримає при житті мою доньку Таню Куценко, – «Ібранс». Ми звернулись в МОЗ України. Відповідь – ні. Держзакупівлі не буде. Відмовитись від цього препарату для Тані – означає кінець життю. Хімія, яку пропонує МОЗ, для неї не ефективна. Зникли метазтази. Зникли кругом: в печінці, в легенях. Результат прекрасний. Треба приймати ліки далі. Допомогти нікому. А жити хочеться. Діти ростуть. Їм дуже потрібна мамина турбота. Надія тільки на людей», – ідеться у дописі.

Щомісяця на ліки Тетяна Куценко мусить витрачати понад 40 тисяч гривень. Жінка просить допомогти їй зібрати життєво необхідні кошти.

Картка ПриватБанку 5168 7573 9648 7623 (Куценко Тетяна).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ігор Показати IP 8 Вересня 2019 10:27
У фейсбуку пошукайте "РАК ЛІКУЄТЬСЯ"...і не потрібно вам буде ніяких ліків!!!
До Ігора Показати IP 15 Вересня 2019 16:51
У вас, напевно, в сім'ї ніхто ніколи не мав раку. Це підступна хвороба, яка може вбити через невеликий проміжок часу. Іноді навіть хімія не допомагає, а людина хоче жити і бачити, як ростуть її діти. Якби рак лікувався, то не було такого діагнозу вже давно. Дуже часто він повертається після нібито вже почутого раніше вердикту - ви здорові і у вас вже немає раку. А жити хочеться і радіти життю.А якби ви ще бачили, як важко перенести капання хімією і як людина себе почуває і відходить від неї... Але краще такого не бачити НІКОМУ. Краще допоможіть матеріально і не кажіть дурниць.
лучанка Показати IP 15 Вересня 2019 17:52
Вам все такі люди допомогли. А моїй онкохворій сестрі ніхто не допоміг, ні люди, ні держава. Щоб рятувати її, продали все що могли, і квартиру.
Ольга Показати IP 15 Вересня 2019 19:57
Варто надіслати деталі ситуації на усі можливі держінституції, у тому числі скерувати звернення на імя Президента із усіма деталя із проxанням про сприяння у виділенні коштів на закупівлю препарату.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus