USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Відпочинок в стилі WELLNESS в Трускавці - кращі місця і готелі*

21 Лютого 2020 08:45
Wellness – це сучасна система оздоровлення, заснована на здоровому способі життя, помірних фізичних навантаженнях, правильному харчуванні, доглядом за тілом і духом. Вона дозволяє досягти емоційної і фізичної рівноваги завдяки позитивному мисленню, активному способу життя і здоровому відпочинку.

Завдяки таким процедурам досягається баланс між душевним станом, зовнішньою красою і здоров’ям людини. Досягнення повної гармонії людини – головне завдання Wellness-концепції.

Основою Wellness-індустрії стали оздоровчі центри і готелі, в яких застосовуються SPA-процедури, здорове збалансоване харчування, а також приділяється особлива увага до краси і здоров’я. В Україні цей напрям розвивається особливо стрімко в останні роки. Ресурсами для повноцінного розвитку володіють більшою мірою захід і південь країни. Особливо активно розвиваються в цьому руслі курорти Карпат та Прикарпаття.

Особливості Wellness-готелів
Європейська SPA-асоціація розробила критерії для готелів, які хочуть бути частиною Wellness-системи. Згідно з нормативами вони повинні пропонувати косметологічні процедури для догляду за шкірою і волоссям, водні та сухі процедури для загального зміцнення організму і оздоровлення. Також обов’язково в готелях для Wellness-відпочинку повинен бути присутнім цілодобово хоча б один фахівець із цієї сфери. Спортзал і зал для фітнесу, кардіологічне обладнання, культурно-розважальні програми та правильне харчування у вигляді національного і вегетаріанського меню доповнюють цей список.

Особлива увага повинна приділятися здоровому харчуванню. Їжа повинна готуватися зі свіжих продуктів і в раціоні обов’язково має бути присутня велика кількість свіжих фруктів та овочів. Те ж саме можна сказати і про напої. Мінеральна вода – основа здорової людини.

В Україні територіальним центром Wellness-індустрії можна вважати зону Карпат, оскільки саме тут знаходитися велика кількість готелів і санаторіїв, що відповідають критеріям цієї ідеології.

Wellness і SPA в Трускавці
Першість серед SPA і Wellness міст можна сміливо віддати Трускавцю. У стрімкому зростанні якості обслуговування і розширенні процедур йому немає рівних в Україні. Для людей, які живуть концепціями Wellness, це ідеальне місце для відпочинку і відновлення, зокрема, завдяки великій кількості готельних комплексів і санаторіїв.

Готелі Трускавця мають свої SPA-центри, спортзали, масажні салони як класичної, так і східних технік. Наприклад, такі готельні комплекси як Ріксос, Міротель, Світязь і Женева спеціалізуються на тайському масажі. А санаторій Карпати пропонує кухню, в якій використовує свіжі продукти з власної ферми.

Крім широкого спектру SPA-процедур і різного виду масажу, в Трускавці також практикують такі Wellness-процедури:

– грязелікування,

– озокеритолікування,

– бальнеологія,

– лікування сіллю,

– ароматерапія,

– фізіотерапія.

Wellness-готелі Трускавця мають найширшу базу спеціалізованого обладнання для діагностики та лікування як внутрішніх органів і систем організму, так і для загального зміцнення імунітету, збереження молодості і природної краси.

Помірний клімат і заспокійлива природа Карпат зміцнюють не тільки тіло, але й сприятливо впливають на психологічний стан людини, що є основою Wellness-концепції.

Кращі Wellness і SPA готелі Трускавця

Серед готелів Трускавця вже вимальовуються лідери в напрямках SPA і Wellness.

Mirotel Resort & SPA
Mirotel Resort & SPA – цей 5-зірковий готель має один із найсучасніших центрів діагностики та лікування в Україні. Готель Міротель пропонує естетичну медицину, найширший спектр спа-процедур, ексклюзивні масажні техніки, косметологію різних напрямків, новітні методи збереження молодості і здоров’я.

Rixos Prykarpattya
Rixos Prykarpattya – курортний комплекс Ріксос Прикарпаття має 5 зірок не просто так. У його розпорядженні є власний спа і фітнес-центри, ресторани, зони відпочинку, комфортабельні номери і обслуговування преміум рівня. У напрямку косметології застосовується новітній комплекс інноваційних процедур естетичної медицини. Також використовується дієтична терапія доктора Майера.

Resort & Hotel Complex Svityaz
Resort & Hotel Complex Svityaz – Готель Світязь має не тільки SPA-центр, а й власний лікувально-медичний центр. Тут широко застосовується апаратна косметологія, антицелюлітна програма, а з масажу можна вибрати не тільки класичний, але й медовий, вакуумний або бамбуковими паличками.

Moldova Wellness & SPA
Moldova Wellness & SPA – санаторій Молдова, крім СПА-центру, має свій салон кліматотерапії «Мертве Море». У його розпорядженні – чотири басейни (в т.ч. дитячий і з солями Мертвого моря), джакузі на 7 персон і великий банний комплекс. А косметологічний центр пропонує сучасні техніки омолодження, зняття втоми і відновлення шкіри.

Royal Hotels & SPA Resorts

Готель «Женева» – санаторно-готельний комплекс «Royal Hotels & SPA Resorts» пропонує українську і грузинську кухні в їхніх кращих традиціях. Послуги СПА-центру включені у вартість путівки. Всього гостям пропонується 11 басейнів, 18 саун, джакузі, соляна печера, тренажерний зал, ірландський ПАБ і багато інших незабутніх способів для лікування, реабілітації та релаксації.

Готель «П’ятий океан»

Готель «П’ятий океан» створений в неповторному дизайні, але з домашнім затишком і повним комфортом. Тут запропонують SPA-центр з ексклюзивними програмами оздоровлення, косметичні процедури для омолодження, європейську та західно-українську кухні у власному ресторані, більярдний зал, ПАБ і фітобар.

Якщо вам близька Wellness-ідеологія, обов’язково приїжджайте відпочивати до Трускавця – готелі цього міста точно не розчарують, а відпочинок принесе справжню насолоду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus