USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Волинські ліцеїсти прийняли присягу в центрі Луцька. Фото

14 Жовтня 2018 15:02
У День захисника України, у свято Покрови Пресвятої Богородиці 200 хлопців та 100 дівчат з Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні прийняли присягу в ліцеїсти.

Урочистість із нагоди посвяти відбулася 14 жовтня на Театральному майдані.

Так, близько 10 години учні прийшли маршем на центральну площу міста та вишикувалися, очікуючи посвяти.
Аби привітати майбутніх ліцеїстів, слово взяв голова Волинської ОДА Олександр Савченко, який зауважив, що у цей день серця мільйонів українців переповнює гордість, адже сьогодні відзначається День Захисника України, яке збігається зі святом Покрови Пресвятої Богородиці.

«Ми збережемо і примножимо славу наших мужніх героїв. Нехай для всіх нас назавжди закарбується в пам’яті слова присяги українських патріотів:«Батьківщині будь вірним до загину, нам Україна понад усе». Недаремно саме сьогодні відбудеться посвята в ліцеїсти учнів обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою, які є майбутніми захисниками та міцною опорою держави. Церемонію складання урочистої клятви ліцеїста ми побачимо вже за кілька хвилин», - зазначив Олександр Савченко та побажав всім у цей світлий день міцного здоров’я, миру, щастя та добра.
Опісля вітального слова хвилиною мовчання згадали і полеглих на сході воїнів, які віддали свої життя, захищаючи цілісність України.

Потому присутні з захопленням спостерігали показові виступи ліцеїстів – під шум петард хлопці показували неймовірні прийому рукопашного бою.
А далі настала найхвилюючіша мить дійства: спочатку учні зачитали присягу ліцеїста, а насамкінець начальник ліцею Павло Боснюк наказав розпочати церемонію вручення посвідчення ліцеїста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Антон Показати IP 14 Жовтня 2018 15:19
знову ліцеїсти і посадові особи, стандартне "державне" свято, по совковому типу, дітям треба не автомати тримати, а книжки і науку, щоб розвивалася країна.
до Аньона Показати IP 15 Жовтня 2018 09:07
Дурень ти,Антон.
Антон до до Аньона Показати IP 15 Жовтня 2018 19:40
Вперед електорат рошена, шоколад і патріоти спасуть країну з лап мордору ))))))))))))))))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus