USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Вибори міського голови Луцька 24 вересня можуть не відбутися, - нардеп

22 Червня 2017 16:57
Пленарний тиждень у Верховній Раді закінчується, а на порядок денний вибори Луцького міського голови питання так і не винесли.

Про це у стінах парламенту заявив народний депутат від Волині Ігор Гузь. Відео виступу він поширив на своїй сторінці у Фейсбуці.

«До перерви роботи Верховної Ради лишився ще один тиждень. І чи буде це питання винесено на порядок денний – невідомо. Я особисто вимагаю, говорив з Андрієм Парубієм, керівником фракцій, щоб питання внесли на порядок денний і таки прийняли рішення, щоб вибори міського голови у Луцьку відбулися 24 вересня. Якщо цього не станеться, то сесія працюватиме вже у вересні і вибори можуть відбутися у грудні-січні 2017-2018 років. А ситуація в Луцьку нестабільна. Тому не треба затягувати із цим голосуванням», - сказав Ігор Гузь.

Нардепа підтримала його колега по парламенту Ірина Констанкевич.

Нагадаємо, вибори Луцького міського голови пропонують провести 24 вересня.

Таке рішення прийняли члени Комітету з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування Верховної Ради України прийняли 7 червня.

Усі члени комітету, в тому числі й голова Сергій Власенко, підтримали пропозицію призначити вибори мера Луцька на 24 вересня.
Нагадаємо, після передчасної смерті Луцького міського голови Миколи Романюка обов'язки секретаря міськради продовжувала виконувати Юлія Вусенко. 15 березня під час позачергової сесії міськради депутати проголосували за дострокове припинення повноважень Юлії Вусенко на цій посаді.

Таємним голосуванням депутати обрали секретарем Луцької міської ради Ігоря Поліщука. Він сьогодні виконує обов’язки Луцького міського голови.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Вчитель Показати IP 22 Червня 2017 17:26
Особисто буду голосувати за Ігоря Ігоровича Поліщука. Нормальний,адекватний,скромний ,хлопець,!!! А ви до речі пане Ігоре будете балатуватися в мери?
Петро до Вчитель Показати IP 22 Червня 2017 19:19
Як показово самонемічі прихильники вусенко мінусують, а пояснити чому - мабуть не здатні.
Ігор луцький до Вчитель Показати IP 22 Червня 2017 21:17
Да я не проти Ігоря Поліщука,але шкода що він партійний.
Марія Показати IP 22 Червня 2017 21:24
Нашим ,,дупутатам'' здається вигідно ,щоб в місті не було мера. Повторюється ситуація , як з Києвом,спочатку все порозкрадають, а потім знайдуть ,,цапа відбувайла'' і будуть його обс....ати, мовляв бачите він для міста не може нічого зробити
скептик Показати IP 23 Червня 2017 08:53
на банковій ще не знайшли свою прохідну кандидатуру на посаду міського голови

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus