USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Як безпечно відпочити в Єгипті під час пандемії*

20 Липня 2020 13:55
Сучасні реалії повністю змінили деякі сфери повсякденного життя. Карантин та закриті кордони змінюють плани та маршрути. Але дещо назавжди залишиться незмінним — потреба людей у відпочинку.

Ми пояснимо, як зробити подорож на єгипетські курорти максимально безпечною та комфортною.

Умова перша — організований туризм


Реалії такі, що самостійні туристи, які бронюють окремо квитки, готель, трансфер тощо, не спроможні впоратися з можливими ризиками. Крім того, плануючи подорож у такий спосіб, неможливо врахувати всі фактори, які можуть вплинути на перебіг подорожі. Не ризикуйте грошима, часом та здоров’ям — нехай усе зроблять професіонали! Одна з країн, яка гостинно приймає українців на відпочинок — Єгипет.

Умова друга — надійний туроператор та гарний готель


Не варто при нинішній ситуації довіряти гравцям ринку, які не завоювали прихильність туристів навіть до епідемії. Радимо довіряти лише тим, хто залізно вартий довіри — обирайте путівку лише у них. До ваших послуг туроператор Coral Travel — лідер із надання якісних туристичних послуг в організованому пакетному туризмі. Обирайте готелі з високим рівнем сервісу, з великою територією — в умовах пандемії варто забезпечити себе достатнім простором, щоб не перетинатися із надмірною кількістю людей.

Знову ж таки, не варто економити та обирати готелі нижче «4 зірок». Може статися так, що власник такого готелю не зможе організувати все для цілковитої безпеки гостей. Бронюючи тур, обов’язково поцікавтеся, як саме дотримуються профілактики коронавірусу у тому готелі, що вам сподобався.

Умова третя — страхування від COVID-19


Страховка від коронавірусу необхідна для усіх, хто приїздить на курорти Єгипту. Медичний страховий поліс туру від Coral Travel покриває такі ризики. У разі підтвердження коронавірусу буде проведено лікування у медичному закладі, визначеному Міністерством охорони здоров’я приймаючої держави.

Ми впевнені, що ваша подорож до Єгипту буде безпечною та яскравою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus