USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 42.65 42.95
  • PLN 9.76 9.94

Як луцький забудовник ЛДБК створює тренди в будівництві*

26 Жовтня 2020 17:09
Будівельна компанія ЛДБК ніколи не цуралася новаторських рішень. А ще тут вміють бачити на кілька кроків уперед, тому часто зміни та інновації, які впроваджують, згодом підхоплюють інші забудовники й це стає трендом.

Так, до прикладу, у 2002 році підприємство збудувало перший у Луцьку житловий будинок з використанням американських енергозберігальних технологій Драйвіт на вулиці Саперів. Це сьогодні енергозберігальні технології – законодавчо закріплені вимоги до новобудов, без яких неможливо здати будинок в експлуатацію. А тоді, 18 років тому, мало хто задумувався про це.

«Ми вже тоді розуміли, що рано чи пізно у нас почнуть замислюватися над питаннями енергозбереження і енергоефективності, адже бачили, що за кордоном цей рух набирає обертів», - пояснюють в компанії.

Але на цьому тут не зупинилися. Сьогодні, коли норми ДБН дозволяють використовувати 10-12 см утеплювача, в ЖК «CaramelResidence» використовують 15 см.

«Аналізуючи тенденції в будівництві у найближчих сусідніх країнах, ми дійшли висновку, що з часом і наші державні вимоги будуть змінюватися. Бо за кордоном уже починають використовувати 20 см утеплювача і через кілька років, ймовірно, ми до цього теж дійдемо. Тому, не чекаючи змін, ми вже удосконалюємося», - зазначають у ЛДБК.

Такий підхід, своєю чергою, допоміг компанії отримати перший у Луцьку енергетичний паспорт будинку перед здачею. Сьогодні це – також вимога законодавства. А оскільки в ЛДБК ще до введення цієї норми активно впроваджували енергозберігальні технології, то це не стало несподіванкою і не виникло потреби щось змінювати в проєкті. Завдяки цьому будинок був зданий у заявлені терміни.

У гонитві за клієнтами чимало забудовників свідомо почали занижувати якість своїх будинків: використовували дешевші будівельні матеріали, ставили недорогі вікна та двері, економили на внутрішніх роботах. Та в ЛДБК на це не погодилися й тримали планку якісного будівництва. І сьогодні все більш популярним критерієм вибору житла стає саме якість, а не низька вартість.

Зараз також на піку популярності еко-рух та використання природних матеріалів. Сьогодні люди, які хочуть жити в комфорті, шукають житло, збудоване з екологічно чистих, безпечних матеріалів. Вони хочуть, аби в їхніх будинках не використовувалися шкідливі гіпсові суміші. Цим вимогам житло від ЛДБК відповідало завжди: будинки зведені з червоної керамічної цегли, тут на стінах лише цементно-вапняна штукатурка, а на підлозі цементно-вапняна стяжка. Навіть віконні профілі мають висновки санітарно-гігієнічної експертизи про те, що вони не містять небезпечних домішок і не шкодять здоров’ю, а дитячі майданчики мають міжнародні сертифікати якості. Сьогодні це – тренд. А в ЛДБК завжди тільки так і будували.

Змінилися нині й підходи до планування квартир. Популярними є помешкання, де передбачена велика кухня-вітальня, на якій комфортно не тільки готувати їжу, а й організувати цілу вечірку. В будинках зі старим плануванням для цього часто навіть руйнують міжкімнатні перегородки. А ось в ЖК «CaramelResidence» якраз таке планування буде в третій черзі будинків, що сьогодні вже активно будуються.

«Ми ніколи не цураємося новинок в будівництві і завжди цікавимося, що з’являється нового, чого хочуть наші клієнти. Ми намагаємося не просто будувати житло вже і зараз, а передбачити те, наскільки комфортно тут буде жити», - наголошують в ЛДБК.

За більш детальною інформацією щодо квартир від ЛДБК звертайтесь у відділ продажу:

Телефони: (066) 089 74 18, (095) 888 94 00, (068) 888 94 00

Адреса: м. Луцьк, вул. Ветеранів, 22

Сайт: https://ldbk.com.ua/

Фейсбук: www.facebook.com/ldbk.com.ua

Інстаграм: www.instagram.com/ldbk.com.ua
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus