USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Як зекономити під час подорожей*

23 Вересня 2021 09:00

Українці полюбляють подорожувати за кордон літаком, щоб побачити пам’ятки Європи, Північної Африки і Близького Сходу. Чимало людей при цьому бажають заощадити трохи грошей. Кращий варіант зробити це – використати спеціальні промокоди. Всі деталі про них ви дізнаєтесь на офіційній веб-сторінці Emporium. Сервіс пропонує знижки та акції від різних компаній, у тому числі тих, які пов’язані з туризмом.


Якщо ви бажаєте забронювати білети на цікавий рейс, скористайтесь послугами різних авіакомпаній. На сайті організацій ви можете знайти та обрати місця з комфортними умовами та якісним обслуговуванням. Також на веб-сторінках можна дізнатись про актуальні знижки на послуги.


Промокоди від різних авіакомпаній – подорожуйте до Європи і Африки з економією


Промокоди та акції від різних авіакомпаній дозволяють знизити ціни квитків на 20-30%. Крім того, серед пасажирів часто розігруються великі знижки та купони на нові направлення. Якщо пощастить, ви отримаєте їх у подарунок і зможете відправитись у подорож безкоштовно або з великою знижкою.



До списку інших акційних пропозицій увійшли:

  • – до 10% на послуги компанії;


  • – вчасне замовлення їжі;


  • – міжнародні рейси по цінам нижче середнього;


  • – квитки на нерегулярні рейси за спеціальною ціною;


  • – спеціальні пакети послуг.


Як приємний додаток – відомі авіакомпанії часто влаштовують цікаві конкурси та програми, що дозволяють подорожувати та сплачувати по мінімуму. Наприклад, WeekendForU від організації SkyUp дозволяє поселитися до готелю, куштувати різні страви тричі в день та ходити на екскурсії. Завдяки цій програмі можна поїхати у Казахстан, Туреччину, Чехію та інші країни.


Щоб отримати від SkyUp промод, переходьте за посиланням: https://emporium.com.ua/shops/skyup-aero.

Популярні місця серед туристів


Серед популярних туристичних країн – Туреччина, Грузія, Чехія. Перша приваблює багатьох людей яскравим морем, східними солодощами, сувенірами, друга – розкішною колекцією вин, цікавих страв та неймовірно прекрасними горами, третя стала популярною завдяки унікальній готичній архітектурі.


Якщо ви давно збирались у Європу або на Близький Схід, скоріше бронюйте квитки на сайті відомої авіакомпанії, використовуйте промокоди та вирушайте у загадкову подорож, заплативши набагато менше, ніж зазвичай.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus