USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

З «антисопельками», «Бульдозером» та 18+: як луцька молодь провела вечір. Фото

11 Жовтня 2018 09:46
Презентація нових збірок, читання чуттєвих віршів та прози у невимушеній домашній атмосфері – таким був літературний вечір культурного об’єднання «100Вт» у рамках проекту «Луцька солянка», який провели вперше після багатомісячної перерви у клубі «Патріот Батьківщини».

Як завжди, літературний вечір розпочався з хвилини мовчання за загиблими на сході захисниками України, адже саме завдяки їм молодь сьогодні може збиратися та ділитися своєю творчістю. Хоча вхід на літературний вечір є безкоштовним, втім кожен з присутніх може кинути кілька гривень на допомогу онкохворим діткам в скриньку, кошти з якої передадуть БФ «СТОПРАК».
«Сьогодні буде трішки поезії, трішки прози, трішки презентації книжок», - зазначив засновник культурного об’єднання «100Вт» Володимир Столярчук.

У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини він розповів, що літературних вечорів не проводили тривалу кількість часу, оскільки влітку люди їдуть з міста, зокрема і студенти.

«Вже всі зібрали картоплю (сміється, - ВН), а влітку «Луцька солянка» не збирає таку кількість людей, як восени. Хоча інколи бувають моменти, коли здається, що немає часу проводити літературні вечори, але це, як своєрідний наркотик, до якого звикаєш – ти можеш жити, але тобі некомфортно без нього», - каже Володимир Столярчук.
Так, літературний вечір відкрив Антон Безносиков, який прочитав уривок зі своєї авторської прози. Хлопець відразу зауважив, що в його тексті присутня нецензурна лексика, тож це своєрідне читання 18+. Потому Марічка Муляр та Тетяна Теплякова подарували присутнім свою авторську поезію.
Опісля дівчат свою авторську поезію прочитав Василь Климюк, яку учасники літературного вечора назвали «антисопельками». Своєю чергою, Володимир Столярчук презентував збірку «Артерія» відомого українського поета Дмитра Лазуткіна.
А на завершення вечора поетеса Лєна Шторм презентувала присутнім свою третю збірку «Бульдозер».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus