USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Жарти про бляхарів, медреформу й корпоративи: як «Брати Шумахери» смішили лучан

21 Листопада 2018 11:28
Концерт гумористичного дуету «Брати Шумахери» в рамках ювілейного туру «20 років як ми дует» відбувся 20 листопада в РЦ «Промінь».

Виступ гумористів родом із Одеси розпочався з деяким запізнення, оскільки, як зауважив учасник дуету Юрій Великий, аби дістатися Луцька, артистам довелося тричі об’їжджати євробляхарів, які блокували траси. І під час простою в заторах гумористи навіть склали експромтом чотиривірш:

Сажусь за руль я в постоянных страхах,

Причин для этих страхов миллион.

Вот взять бы все авто на евробляхах

И сделать евробляхский регион.

«На початку ми завжди трохи хвилюємося, адже не знаємо, як пройде концерт, чи він відбудеться у великому залі чи кінотеатрі, як сьогодні, яка атмосфера пануватиме, які жарти сподобаються публіці. Кожного разу це хвилювання минає тоді, коли ми вітаємося з глядачами, котрі відповідають нам оплесками», – зазначив Юрій.
Він пригадав, що першого разу «Брати Шумахери» мали приїхати до Луцька ще півроку тому, однак тоді концерт так і не відбувся.
Розпочали артисти концерт із мініатюри про п’яного трудовика, який приходить до класної керівнички свого сина, аби дізнатися про його успішність. Опісля гумористи презентували ще кілька сценок, які вдячна публіка завжди вітала сміхом та аплодисментами. Це, зокрема, історія про те, як тато збирає 13-річного сина на перший пікнік без нагляду дорослих, примирення подружжя після гучної сварки, зустріч колишніх однокласників, один із яких зараз є депутатом, а інший працює барменом у гей-клубі, спроба шахраїв через інтернет-магазин здобути персональні дані клієнта, розмова зятя та тестя, прийом пацієнта лікарем, відповідно до нововведень медичної реформи тощо.
Окрім того, з нагоди періоду новорічних корпоративів, який розпочнеться незабаром, «Брати Шумахери» розіграли сценку про те, як два оперні тенори змушені співати композиції Потапа та гурту «Время и Стекло» на гулянці працівників підприємства, що спеціалізується на виготовленні ковбасної продукції.
У перерві між мініатюрами артисти провели невеличку прес-конференцію з Сергієм Францевичем (Цвіловським). Так, усі охочі могли поставити будь-які запитання «Братам Шумахерам». Отож, лучани цікавилися, хто буде наступним президентом, чи вірять гумористи в Бога, як проїхати на Дерибасівську, чи треба комікам автомобіль на литовських номерах і чи зможуть вони після концерту приїхати на ЛПЗ.
Також глядачі запитали, чому дует носить назву «Брати Шумахери». «Щоразу я розповідаю цю історію й на кожному концерті все більше її скорочую. Десь у 2005 році в рамках невеликого телевізійного гумористичного проекту нам із Сергієм потрібно було придумати назву для свого дуету. Ми довго думали, але абсолютно нічого не приходило в голову. За три дні ми так і не змогли нічого придумати та вирішили звернутися за допомогою до нашого хорошого товариша-одесита. Він подивився на нас і сказав: «Назвіться «Братами Шумахерами». Чому? «Щоби вам потім постійно ставили це запитання», – відповів Юрій.
Автори найкращих, на думку дуету, запитань отримали в подарунок від артистів шкарпетки та блокноти з надписами «Брати Шумахери».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
динозавр Показати IP 21 Листопада 2018 11:41
Аншлаг...
до Динозавра Показати IP 21 Листопада 2018 14:49
А ти сам (само) було на виступі? потрібно було запросити друзів, колег, рідних
SvitF Показати IP 21 Листопада 2018 18:01
Так щиро давно не сміялась. Дякую акторам за класний вечір.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus