USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.50 39.85
  • PLN 9.70 9.86

Жити і працювати в Європі: у Луцьку розкажуть про безкоштовну освіту в Словаччині*

15 Квітня 2021 12:21
У Луцьку відбудеться презентаційна зустріч програми «Free Student» з майбутніми студентами та їхніми батьками, під час якої викладачі провідних європейських університетів розкажуть про особливості навчання у Словаччині. Вступ – без іспитів та ЗНО.

Захід відбудеться 17 квітня о 12:00 у конференц залі готелю «Україна», що знаходиться у Луцьку на вулиці Словацького, 2.

Під час зустрічі усі охочі зможуть задати запитання про навчання в Словаччині безпосередньо представникам місцевих вузів та керівникам програми «FreeStudent», зокрема, чи можуть студенти з України безкоштовно навчатись у державних університетах Словаччини.

Програма «Free Student» – можливість отримати європейську освіту безкоштовно. Вступ – без іспитів та ЗНО.

«Готуйте Ваші запитання, а ми з радістю відповімо та проконсультуємо щодо навчання в Словаччині на презентаційній зустрічі програми «Free Student». Приєднуйтеся до числа тих щасливчиків, які вже навчаються у Європі, а це вже понад тисячу осіб. Більшість із них здобули ступінь бакалавра та магістра. Тепер вони мають можливість жити і працювати в будь-якій країні Європи», – кажуть організатори.

Вхід на захід вільний.

Інформація за телефонами: 099 26 27 504 (вайбер), 098 89 15 124. Сайт - free-student-slovakia.org.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 15 Квітня 2021 13:19
Та невже безкоштовно? То так як було при Радянському Союзі! То ми знову будуєм Союз те що було в нас?!
Анонім до Анонім Показати IP 18 Квітня 2021 11:25
Вам треба уважно ставитися до побудови речення.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus