USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

ProРошенко: навіщо президент їздив у Штати?

22 Червня 2017 16:30
Редактор програми «Гроші», креативний продюсер департаменту журналістських розслідувань 1+1 Олександр Дубінський зняв відео у якому він висміює візит Президента України Петра Порошенка до США.

Допис він опублікував у себе на каналі YouTube.

«Досі гадаєте, а навіщо я їздив у Штати? Скажу вам чесно, я їздив, бо не можу дивитися, які ціни ви платите за опалення та електроенергію. Ми ж не можемо так дорого купувати вугілля, яке наше, власне. Саме тому ми будемо продавати вугілля з Пенсільванії. Це моє особисте досягнення і перемога – мати українське вугілля, але купувати його у Штатах», - висміює гаранта Дубінський.

Нагадаємо, нетривала зустріч президентів України і США у Вашингтоні і короткі заяви Дональда Трампа після неї викликали в Україні черговий сплеск «пошуків зради» серед супротивників Петра Порошенка. Та у США навіть в такому обмеженому форматі візиту не бачать негативу.

Зустріч в Білому Домі носила швидше іміджевий, ніж практичний характер, оскільки особисто Трамп дуже далекий від подій не тільки в Україні, але й в ЄС. Таку думку висловив у своєму блозі на сайті 24 каналу Микола Воробйов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
скептик Показати IP 22 Червня 2017 16:50
візит гаранта у США: https://www.youtube.com/watch?v=6TT43wNe9RE
Анатоль_ Показати IP 22 Червня 2017 17:31
Я в шоці! Шош то буде далі? Га? Хто знає? А от цукерочки РОШЕН я дуже полюбляю з чаєм або з какавою!
Українець Показати IP 24 Червня 2017 10:30
Я горджуся своєю Україною. Не обсирайте свою країну ви самі вибрали цього президента, не було достойного на той час. Вибрати більшістю і на другий день обсирати самих себе робити себе ідіотським народом це повторується з року в рік це чекає і наступнихісіх котрих самі ви і вибирете.
скептик до Українець Показати IP 24 Червня 2017 12:07
на моє глибоке переконання посада президента взагалі не потрібно, оскільки це є головним джерелом корупції

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus