USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Адам Мартинюк журналістам: без вас розберемося. ВІДЕО

14 Січня 2011 09:24
Верховна Рада ухвалила закон про доступ до публічної інформації.

За відповідний документ, який вніс депутат від БЮТ Андрій Шевченко, проголосували 408 депутатів, - пише Українська правда.

Перед цим парламент ухвалив проект закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо забезпечення доступу до публічної інформації, автором якого були депутати від Партії регіонів Олена Бондаренко, Володимир Ландік та НУНСівець Юрій Стець.
За це рішення проголосували 412 депутатів.
Перед розглядом цих документів, віце-спікер Адам Мартинюк, який вів засідання, заявив, що тексти документів суперечать регламенту Верховної Ради.
Водночас автори законопроектів наполягали на їх розгляді парламентом. Після цього Мартинюк поставив на голосування питання, чи бажає Верховна Рада розглядати ці законопроекти "всупереч регламенту". За проголосували 377 депутатів.
У цей час журналісти у ложі преси повісили плакат "Доступ до публічної інформації - зараз, або ніколи".
Побачивши це, Мартинюк сказав: "Шановні колеги журналісти, ви можете вішати лозунги у себе в редакціях. Ви приходите на робоче місце не з лозунгами, а з мікрофонами, ручками, і плакати тут не допоможуть. Верховна Рада і без вас знає, що робити".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
VSC Показати IP 14 Січня 2011 11:37
Все мы вышли из село, но не из всех село вышло.
толя Показати IP 14 Січня 2011 13:29
Комуняка, гнида червива, кордупель ростом 138 см разом з табуреткою.
до VSC Показати IP 14 Січня 2011 21:09
Істинна правда, а що найстрашніше, що воно ніколи не вийде з таких як Мартинюк,Кирильчук, Грицюк, Шиба, Мамосюк
Іван, колишній комуніст Показати IP 15 Січня 2011 12:55
Толі. Підтримую. Мені соромно за Волинь, за цю смердючу, пискляву гниду, мені шкода полішуків, на яких він ще впливає своїм комуністичним дурманом. Усі держави давно і рішуче відкинули цей дурман, а в Любешові він ще може розкрити свій смердючий рот. Сумую. Виражаю глибоке співчуття любешівським полішукам, які ще вірять цьому політичному пігмею. Я - колишній комуніст, розкаявся, хоч нікого не вбив і не скривдив, але щодня стою на колінах за молитвою за те, що тримав в сейфі партквиток.
Мамосюк Показати IP 22 Травня 2011 10:30
Як про мене можна писати в одному переліку з Мартинюком ,Кирильчуком? Я що була комуністом чи займала керівні посади раніше до 2006 року? Людино,ви при собі чи не в собі???
Борис Показати IP 3 Липня 2012 16:28
Люди добрі. Подивіться що витворяє оце створіння на ВР 03.07.2012 Порушуючи закони і регламент протягує анти український закон про другу державну російську мову.Тремтячим голосом і тремтячими руками, як злодій, Хіба це створіння може дихати нашим повітрям їсти наш хліб. Зрадники України. Кого ви обрали? Не допустіть помилку ще раз. Заклинаю ВАС. Це мабуть вже останній шанс щось змінити на краще нашим дітям. Заклинаю ВАС.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus