USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Дерево розчавило 7 авто: в Одесі лютує шторм. Фото

24 Лютого 2020 15:39
У понеділок, 24 лютого, на Одесу обрушився шторм Юля, оголошено ІІ (помаранчевий) рівень небезпеки. На вулиці Ніжинській дерево впало на жінку 60 років. Від отриманих травм вона загинула на місці, пише Новое время.

Сила вітру досягає 25−28 м/с, він обвалює дерева і зриває покрівлі. Громадський транспорт працює з перебоями. У будинках в різних районах містах відсутня електроенергія.

На вулиці Грецькій шматок шиферу впав на припарковане авто. Станом на 13:00 сильний вітер повалив 48 дерев. У Покровському провулку дерево придавило відразу сім авто.

На Великій Арнаутській вітер відірвав фрагмент балкона, а на Маразліївській шматок ліпнини, що відвалився від будинку, впав на автомобіль Hyundai Sonata. Водій був у салоні, але не постраждав. Пошкоджено лобове скло.

Висота хвиль на Чорному морі досягає 3−4 метрів. Води Хаджибейського лиману заливають Об’їзну дорогу.

Не працюють трамваї № 1, 3, 5, 7, 26, 27, 28, тролейбусні маршрути № 7 і 9.

Сильний вітер зніс будівельні матеріали з даху будинку № 2 по Маразліївській вулиці. Алюмінієві труби пошкодили припарковані під будинком автомобілі. Більше за всіх дісталося позашляховику BMW – металеві вироби проткнули дах і лобове скло. Ніхто не постраждав.

На Марсельній вітер зніс зупинку, на Куяльнику зірвав дах із заводської будівлі.

Увага! На відео присутня нецензурна лексика!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Я Показати IP 24 Лютого 2020 16:03
А для чого паркуватись на тротуарах?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus