USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Екс-дружина Власенка отримала політичний притулок у Франції

21 Березня 2017 22:40
Наталя Окунська, колишня дружина депутата "Батьківщини" Сергія Власенка, отримала політичний притулок у Франції разом з чотирма дітьми. Це єдиний випадок, коли країна Євросоюзу визнала, що політпритулок втікачеві вимагає не влада, а опозиція.

Про це повідомляє Фокус.

"Головною причиною такого вибору стало те, що правосуддя Франції не залежить від політики. Це країна, де ретельно і неупереджено вивчають справу. Отримавши всі документи по побоям і знущанням, які мені довелося пережити, вони у всьому зуміли розібратися. У підсумку я отримала політичний притулок. у мене в рішенні суду так і написано, що я стала жертвою переслідування політичної сили. політичної партії "Батьківщина", - заявила Окунська.

За її словами, французька влада дуже серйозно ставляться до вивчення питань біженців. Її досьє в рамках розгляду справи перевищила 500 сторінок.

Наталія Окунська та Сергій Власенко розлучилися близько восьми років тому. З тих пір колишнє подружжя з'ясовували стосунки в судах. Окунська звинувачувала екс-дружина в побитті і переслідуванні, через що змушена була покинути Україну разом з чотирма своїми дітьми.

До цього Власенко добився через суд скасування рішення про визнання за ним батьківських прав та опіки над іншими трьома дітьми Окунської, щоб не платити аліменти.

Відносно спільної дочки Окунської і Власенко Поліни в даний час діє судове рішення в українській юрисдикції про її спільне проживання з батьком, а також рішення французького суду про проживання її з матір'ю і зобов'язанні Власенко сплатити аліменти на дитину за 8 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus