USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ексгендиректор «Артека» хоче стати керівником Держуправління справами

24 Червня 2019 11:21
Колишній гендиректор «Артека» Борис Новожилов заявив, що вирішив узяти участь у конкурсі на зайняття вакантної посади керівника Державного управління справами (ДУС, чи, як кажуть, ДУСя).

Про це Новожилов написав на своїй сторінці у Facebook.

«Я вирішив узяти участь у конкурсі на зайняття вакантної посади керівника Державного управління справами (ДУС, чи, як частіше кажуть, ДУСя). З погляду державних інтересів моя програма є безальтернативною. ДУСя як структура має бути ліквідованою», - написав він.

Він пояснив, чому вважає себе практично ідеальним кандидатом на цю посаду.

«Думаю, що згідно з умовами конкурсу, серед кандидатів навряд знайдеться чиновник, готовий ліквідувати власну «годівничку». Так само важко буде знайти чиновника з позитивними показниками його діяльності на попередніх посадах. А з відсутністю корупційних зв'язків – майже нереально. При цьому потрібні ж ще й знання структури та досвід роботи. Все це в мене є», - написав він.

Новожилов зазначив, що у 2005-2006 роках був спочатку радником, а пізніше керівником одного з управлінь у структурі ДУС. Курирував діяльність приблизно 30 державних підприємств, санаторіїв, готелів, резиденцій. У тому числі й славнозвісного Міжнародного дитячого центру «Артек».

«Нескладно перевірити, що саме в цей період і за моєї безпосередньої участі в державну власність було повернуто багато об'єктів, а більшість підприємств із збиткових перетворилися на прибуткові. Можливо, в архіві збереглася і моя службова записка з пропозицією про істотне скорочення штату і передачу підприємств з балансу ДУС до Фонду держмайна України. У вересні 2006 року я був змушений практично сам себе призначити генеральним директором МДЦ Артек», - пояснив він.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський оголосив конкурс на посаду очільника Державного управління справами. Відповідне розпорядження №63/2019 оприлюднили на сайті президента 20 червня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus