USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

iPhone 11 витримав випробування 2-місячним перебуванням під водою*

2 Квітня 2020 17:36
У ЗМІ потрапила інформація, яка стала ще одним доказом довговічності смартфона відомого бренду. Це реальна історія Лізи і Джейкоба Тройєр, які відправились у сімейну подорож на курорт Disney World. Все б нічого, якби Ліза випадково не випустила свій iPhone 11 в озеро.

Сім'я повідомила працівникам курорту про те, що сталося, але рятувати мобільний пристрій вони не взялися, зважаючи на мінімальні шанси його знайти. Повернувшись додому, подружжя купило новий смартфон, проте шкода було пам'ятних фотокадрів, відзнятих у відпустці.

Неочікувана радість і випробування айфона на міцність

Історія мала щасливе, хоч і трохи розтягнуте в часі закінчення. Через кілька місяців із подружжям зв'язалися працівники курорту і повідомили, що вони витягли айфон з озера. Подиву не було меж від того, що пристрій, незважаючи на таке тривале перебування під водою, нормально функціонував.

У самому корпусі iPhone 11 було знайдено трохи піску й озерної рослинності, але це ніяк не відобразилося на працездатності смартфона. Він виконував свої функції, як і раніше, тому сім'я змогла отримати фотографії з поїздки. Що стосується заявленої виробником водонепроникності, айфон має сертифікат IP68, а це значить, що він справляється із зануренням у воду лише до 2 метрів і максимум на півгодини. А історія американської родини показує, що девайс здатний витримати значно складніші умови експлуатації, ніж заявлено.

Ключові особливості iPhone 11

Окрім вражаючої водонепроникності, девайс має такі переваги:

· дві камери по 12 Мп;

· великий екран діагоналлю 6,1 дюйма;

· 6-ядерний процесор;

· 4 Гб оперативної пам'яті.

Корпус смартфона зроблений із цільнолистового скла і алюмінію, що забезпечує високий рівень захисту від випадкових пошкоджень. Купувати такі девайси варто лише у перевірених торгових точках та інтернет-магазинах, оскільки на ринку є багато неякісних підробок, які видають за оригінал. Перевіряйте сертифікати відповідності і вимагайте гарантію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
смс Показати IP 2 Квітня 2020 18:15
Андроїди - дно! iPhone рулить!!!
іФоне до смс Показати IP 2 Квітня 2020 20:06
Дивишся в маршрутках і кафешках(ще коли працювали...) 80% з iPhone. А тут 262 дізлайка))) Певне редактор з андроїдом ходить)))
опаопа Показати IP 2 Квітня 2020 19:45
З кількості мінусів зрозуміло скільки нещастя на Андроїді сидить :)))
Вячеслав Показати IP 22 Червня 2020 17:34
Айфоны это конечно вещ, хоть и цена кусается 8 айфон купил. Ни разу не пожалел

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus