USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Ляшко влаштував новий скандал у кабінеті голови САП

27 Квітня 2017 12:57
Лідер «Радикальної партії» нардеп Олег Ляшко під час свого візиту в кабінет голови Спеціальної антикорупційної прокуратури (САП) Назара Холодницького влаштував своєрідну виставу, повідомляє Рoliteka.

Так, сьогодні, 27 квітня, Олег Ляшко прийшов до кабінету очільника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури і влаштував там «обшук» та «допит» Холодницькому: допитувався, навіщо голові антикорупційної прокуратури телефон прямого зв’язку з президентом.

Назар Холодницький, своє чергою, заявив, що у САП на допит нардепа не викликали, а Ляшко прийшов з камерами тому, що йому «потрібне шоу».

Про це Холодницький заявив журналістам під час трансляції з його кабінету, яку проводив Ляшко.

«САП вас (Ляшко, - ред.) не викликала, ви хочете шоу», - сказав Холодницький.

Він зауважив, що Ляшко маніпулює фактами. За словами Холодницького, немає ніякого провадження проти Ляшка. Холодницький зазначив, що є провадження за фактом можливого незаконного збагачення. Прокуратура і НАБУ роблять все, щоб цей факт підтвердити чи спростувати, - сказав він.

Холодницький закликав Ляшка не влаштовувати йому допити. Якщо є конкретні питання, то слід зробити звернення, наголосив керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.
Нагадаємо, 24 квітня директор НАБУ Артем Ситник повідомив, що Спеціалізована антикорупційна прокуратура передала до Національного антикорупційного бюро провадження за підозрою у незаконному збагаченні народного депутата Олега Ляшка. Олег Ляшко назвав це політичним переслідуванням.

На допиті Ляшко поводився негідно, зазначали в НАБУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
124 Показати IP 27 Квітня 2017 15:41
Що одне ч*о що друге

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus