USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Меркель та Макрон ініціюватимуть нові санкції проти Росії, - ЗМІ

22 Червня 2017 11:28
Німецький канцлер Ангела Меркель спільно з новообраним президентом Франції Еммануелем Макроном звернуться до керівництва країн Європейського Союзу з пропозицією запровадити нові антиросійські санкції.

Про це інформує видання «replyua.net».

Відповідні дані оприлюднила інформаційна агенція AFP, зазначаючи в якості джерел вищих посадовців ЄС. За даними журналістів, лідери Німеччини та Франції планують виступити під час найближчого саміту ЄС з доповіддю щодо виконання Мінських угод та ситуації на Донбасі і в зв'язку з цим рекомендувати представникам країн-членів Євросоюзу запровадити нові санкції щодо Російської Федерації. Саміт ЄС має відбутися вже цього тижня 22-23 червня.

Раніше австрійський канцлер Крістіан Керн та керівник МЗС Німеччини Зігмар Габріель в спільній заяві розкритикували рішення Вашингтону ввести в дію нові санкції проти Москви. Посадовці зауважили, що відповідні санкційні обмеження можуть принести значні збитки європейським компаніям, які залучені до роботи над російським енергетичним проектом Північний потік-2.

Як повідомлялося раніше, Макрон хоче створити «альянс довіри» з Німеччиною.

Варто додати, як розповідав російський журналіст Федір Клименко у коментарі "Обозревателю", люди в Росії перестали боятися висловлювати своє реальне ставлення до влади, що і стало причиною різкого падіння рейтингу президента РФ Володимира Путіна.

"Але це ще не все. У реальності підтримка Путіна і уряду в цілому набагато нижча, ніж навіть показує це опитування. Соціологія не працює в авторитарних державах. Люди кажуть, коли їм телефонують соціологи, те, що від них очікують, а не те, що думають. Тим більше в Росії, де люди ще зі сталінських часів звикли до лукавства", - пояснив росіянин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus