USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На голову сільради на Тернопільщині подадуть до суду за критику БПП

26 Квітня 2017 23:38
Заліщицька організація партії «Блок Петра Порошенка» збирається подавати до суду на міського голову Заліщиків Аллу Квач. Причина – виступ жінки у програмі Міхеіла Саакашвілі «Інша Україна».

Про це розповів екс-губернатор Одещини Міхеіл Саакашвілі на своїй сторінці в Facebook.

Саакашвілі каже, що БПП вимагає у мера Заліщиків Алли Квач вибачень і спростування за її висловлювання в ефірі політичного ток-шоу, що «в БПП пішла одна шваль».

Зокрема, Квач заявила: «… так, як я дивлюся по своєму місту, в БПП пішла сама шваль, туди пішли люди, які хочуть дорватися до землі, до грошей, які хочуть вирішувати всі питання… Я суджу по своєму місту, але думаю, що воно є відображенням всієї України. Ці люди роблять бізнес на крові».

За словами Саакашвілі, щоб мер «довго не роздумувала, вони прислали до неї перевіряючі органи і оштрафували міську раду під надуманим приводом».

«А ви як думаєте, повинна Алла вибачитися? Що ви думаєте про теперішній склад БПП?» – питає колишній глава Одеської області і виклав фотокопію документа, надісланого Квач з БПП.
Нагадаємо, представляючи Аллу Квач у своїй передачі «Інша Україна» Міхеіл Саакашвілі зазначив: «У цієї жінки разом з чоловіком стоматологічний кабінет в маленькому місті Заліщики на Тернопільщині. Вона не цікавилася політикою доти, поки її 22-річний син, який пішов на війну в перші ж дні, не загинув смертю хоробрих.

Алла почала ставити політичні питання, а її співгромадяни запропонували їй балотуватися в мери. Але Заліщики – стратегічне місто для олігархів, бо вони збираються будувати там гідроелектростанцію через кіпрський офшор. Тому олігархи пручалися і вклали в це багато грошей, але Алла все ж перемогла за допомогою небайдужих громадян.

Якраз для розкрутки таких нових політичних фігур, як Алла, я і буду використовувати нашу народну передачу. Послухайте і запам’ятайте її, вона – блискуче майбутнє загальнонаціональної політики».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
дмитро Показати IP 27 Квітня 2017 09:50
побільше таких людей істинних украінців
Олег Показати IP 27 Квітня 2017 09:55
В бпп пішли проститутки, злодії, скотини, падла, нелюди.... подайте і на мене в суд, ублюдки... АЛЛА - 100000000%%%%%% ПРАВА
ап Показати IP 28 Квітня 2017 06:19
Блок послідовників проффесора

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus