USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Охоронці Розенблата пішли на угоду зі слідством

22 Червня 2017 19:48
САП відкликало клопотання щодо взяття під варту двох охоронців народного депутата Борислава Розенблата.

Про це Українській правді повідомили в САП.

"Щодо двох охоронців депутата було відкликано подання про обрання запобіжного заходу. Але статус підозрюваних у них лишається", - повідомили УП у САП.

"Причину такого рішення з огляду на таємницю слідства ми не повідомляємо", - додали у САП.

Водночас, джерела УП повідомили, що обоє охоронців депутата пішли на угоду зі слідством.

Нагадаємо, директор НАБУ Артем Ситник 20 червня під час брифінгу розкрив схему з видобутку бурштину, до якої причетні нардеп від БПП Борислав Розенблат і парламентар від "Народного фронту" Максим Поляков.

За словами очільника Бюро, за вказаною схемою під виглядом рекультивації із Житомирської області планувався фактичний видобуток бурштину і надалі його реалізація через офшорну фірму, де засновником була сестра Розенблата.

Сума хабарів, отриманих у вказаній справі – більше 300 тисяч гривень. 19 червня детективи Національного антикорупційного бюро України затримали охоронця народного депутата від БПП Борислава Розенблата під час отримання хабара у розмірі 200 тис. доларів. Нардеп Сергій Лещенко стверджував, що поплічник Розенблата отримав гроші за вирішення питання з ліцензування видобутку бурштину.

Розенблат прокоментував затримання його охоронця політик назвав звинувачення на адресу його охоронця провокацією.

21 червня Розенблат прийшов до Солом'янського райсуду Києва, щоб взяти на поруки свого охоронця та помічника.

Поляков 21 червня з'явився в суд до своєї помічниці Тетяни Любонько, підозрюваної в отриманні 7,5 тисячі доларів хабара. Її відпустили під заставу. Батьки дівчини оперативно знайшли необхідні 160 тисяч гривень.

Депутатів Розенблата та Полякова хочуть позбавити недоторканності - вони обидва фігурують у бурштиновій справі. Відповідне подання вже підготували.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Жора М.В. Показати IP 22 Червня 2017 20:28
Охоронці народного депутата Борислава Розенблата , що це за вислів , які охоронці , від кого охороняють народного депутата - від свого народу !!! ??? З такою владою не в Європейський союз, а в саме відстале африканське плем'я ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus