USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Підбираємо золотий браслет: популярні варіанти*

3 Червня 2020 16:32
Золоті браслети – прикраси, які будуть актуальні завжди. Тим більше виробники серед інших пропонують універсальні моделі, які не вийдуть з моди багато років.

Єдине завдання покупця – знайти якісний виріб, який роками буде служити без нарікань. Саме такі ювелірні прикраси пропонує інтернет-магазин Gold.ua, що забезпечує доставку зі свого каталогу по всій території України. Браслети можна знайти за посиланням gold.ua/products/zolotye-braslety – велика база містить вироби для будь-якої нагоди.

Жорсткий лаконічний браслет – вибір на всі часи

Браслет із золота може бути м’яким (у вигляді ланцюжка або шнурка) або жорстким. У другому випадку використовується повне або неповне кільце, яке вдягається на руку через зап’ястя. Оскільки матеріал щільний, він не змінює своєї форми. Плюс такого браслета в тому, що він ідеально виглядає і на голій руці, і поверх одягу, що з ланцюжком вийде не завжди.

Красиво виглядають жорсткі золоті браслети на водолазках та інших видах одягу, які добре прилягають до руки. Особливо ефектно виглядає поєднання світлого ювелірної прикраси з темної базою.
Жорсткі браслети або мають лаконічний, найпростіший дизайн, або додатково прикрашаються різними елементами:

Намистинами і камінням. Причому часто вони кріпляться на двох кінцях кільця, тим самим завершуючи композицію.

Насічками, гравіюванням. В останні сезони написи популярні не тільки на одязі, але і на прикрасах.

Емаллю, рідше – об’ємним декором у вигляді фігурок, квітів, листя і т. д.

Ще один вагомий плюс жорстких браслетів – можливість поєднувати відразу велику кількість прикрас. Ви можете одягнути їх хоч у десять шарів – головне, щоб вироби були приблизно в одному стилі і гармонійно виглядали.

Колекція браслетів може бути нескінченною. Вироби відрізняються за ціною, матеріалами, дизайном, можливостям для поєднання з одягом та іншими прикрасами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Бритва Оккама Показати IP 3 Червня 2020 18:26
цього року популярно буде підбирати картоплю, крупи....Рік Сірка одним словом...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus