USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Подвійні стандарти: Зеленський, попри карантинну заборону, відвідав кафе

3 Червня 2020 23:37
Президент Володимир Зеленський під час поїздки до Хмельницької області відвідав кавʼярню, хоча Кабмін дозволив закладам харчування пускати клієнтів лише 5 червня.

З 5 червня в Україні відновлять внутріш нє авіасполучення та дозволять сидіти всередині кавʼярень всередину лише з 5 червня. До того ж, за столом повинно бути не більше 4 осіб.

Повідомлення про відвідини зʼявилося на сторінці Офісу президента у Facebook.

«Крута кава у Хмельницькому! Ароматна і смачна! Перші кафе виходять з карантину, оговтуємося потихеньку від коронавірусної епідемії», — йдеться у повідомленні. Кавʼярню також відвідали глава Офісу президента Андрій Єрмак, мер Хмельницького Олександр Симчишин і головний санітарний лікар країни Віктор Ляшко.

Також зазначається, що багато людей прийшли до кав’ярні, щоб сфотографуватися з главою держави.

У середу Кабінет міністрів дозволив з 5 червня всім закладам громадського харчування приймати відвідувачів як усередині приміщення.

З 5 червня в Україні відновлять внутрішнє авіасполучення та дозволять сидіти всередині кавʼярень, так і на літніх терасах. До цього діють попередні норми, які дозволяють приймати відвідувачів лише на літніх майданчиках за умови відстані між місцями за сусідніми столиками не менше 1,5 метра й обмеження до двох осіб за столом. Усі відвідувачі мають бути в масках або респіраторах.

На ситуацію, яка яскраво демонструє подвійні стандарти щодо дотримання умов карантину, звернули увагу і луцькі ресторатори. «Ой, а що, так можна вже?», - прокоментував допис зі сторінки ОП ресторатор Роман Хорзов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 4 Червня 2020 08:51
Скінчилася епоха бідності. Раніше вистачало тільки на шаурму при дорозі. А зараз вже на кав"ярню заробив
Читач Показати IP 4 Червня 2020 11:25
Тому так і живемо, як живемо. Європі брехуни не треба!
Цікаво чиї слова? Показати IP 4 Червня 2020 16:42
Якщо я порушу закон України, я піду у відставку. На 2 з половиною місяці своїм наказом загнав народ у стойло і сам же свій закон порушив.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus