USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Порошенко та Аваков посварилися через палатки під Радою, - ЗМІ

20 Жовтня 2017 14:44
Президент Петро Порошенко і глава МВС Арсен Аваков посварились через те, що мітингувальникам вдалось встановити намети під парламентом.

Про це пише Українська правда з посиланням на власні джерела.

За даними УП від джерел в оточенні обох політиків, 17 жовтня Порошенко зібрав на Банковій керівників поліції і главу МВС.

Президент лютував через те що протестувальникам вдалося встановити намети під Радою. І він звинуватив в цьому Авакова, що той не перешкодив цьому.

Президент був роздратований через те, що людям Саакашвілі і Семенченка вдалось встановити намети на Грушевського.

Порошенко звинуватив Авакова, що це той дозволив з'явитись наметовому містечку.

У глави МВС були свої аргументи, мовляв, обираючи між кривавою бійкою на вулиці і «напівпорожніми наметами», він обрав останнє.

19 жовтня ввечері Аваков знову був у Порошенка на Банковій, повідомляє ЗМІ.

17 жовтня у центрі Києва розпочався кількатисячний мітинг за зняття депутатської недоторканності, зміни виборчого законодавства та створення антикорупційного суду. Пізніше мітингувальники встановили кілька наметів перед Верховною Радою. 19 жовтня Верховна Рада проголосувала за направлення до Конституційного суду обох законопроектів про внесення змін до Конституції у частині щодо скасування депутатської недоторканності. Але усі три законопроекти про вибори до Верховної Ради нардепи провалили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
рома Показати IP 20 Жовтня 2017 17:28
Коли вже того Авакова приберуть, це не міністер а посміховисько!!!
Андрій Показати IP 20 Жовтня 2017 17:31
Як на мене на сьогодні Порошенко найменше зло, ніж Тимошенко Аваков Яцинюк Саакашвілі ...!!! Авакова давно вже посадити потрібно !!!
Сергій Показати IP 20 Жовтня 2017 18:30
Порошенко боїться, що з ним буде те що й з прохфесором Вітьком.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus