USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Росіянина, якого підозрюють в убивстві українця в Туреччині, звільнили з-під варти

21 Червня 2019 22:35
Прокуратура Туреччини звільнила з-під варти 30-річного росіянина, який минулого літа на курорті Аланія завдав смертельного удару українцю Андрію Сові.

Про це повідомило Міністерство закордонних справ України у відповідь на запит Укрінформу.

«Консульство України в Анталії тримає на постійному контролі питання продовження прокуратурою Туреччини слідства у справі громадянина Російської Федерації, який завдав смертельного удару громадянину України А.Сові у липні минулого року на курорті Аланія. За отриманою консульством від прокуратури Туреччини інформацією, підозрювана у скоєнні злочину особа була звільнена з-під варти», – зазначається у документі.

У МЗС поінформували, що консульство України в Анталії надіслало додатковий запит у прокуратуру з метою отримання більш детальної інформації, зокрема щодо місця перебування згаданої особи, і пообіцяли поінформувати про результати його розгляду турецькою стороною.

Як повідомляв Укрінформ, 57-річний житель Запоріжжя Андрій Сова помер у лікарні турецького міста Аланія 14 липня 2018 року. До цього він шість днів був у комі після бійки із туристом із Росії.

7 липня під час перегляду матчу Чемпіонату світу з футболу Хорватія – Росія між 57-річним українцем та 30-річним росіянином виник конфлікт. Під час з’ясування стосунків росіянин вдарив туриста із Запоріжжя. Той упав і вдарився головою.

Постраждалого у стані коми доправили до місцевої лікарні, де він і помер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus