USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

Саакашвілі вимагає від Порошенка 50 євро за зіпсовану футболку

25 Червня 2017 09:22
Екс-губернатора Одеської області, колишнього президента Грузії Міхеїла Саакашвілі облили зеленкою під час його візиту до Вінницької області, де він привітав випускників із закінченням школи. Про це політик повідомив на своїй сторінці у Facebook.

У інциденті політик звинувачує місцевих депутатів від БПП. Відтак, він закликав президента Петра Порошенка відшкодувати вартість зіпсованої футболки.

«Нова атака зеленкою - у Ладижині. Нападник зізнався, що його найняли за 200 грн люди, схожі на місцевих керівників БПП. Петре Олексійовичу, ви, отой, або припиняйте ці дитячі забавки, або відшкодуєте мені вартість моєї майки lacoste, яку я купив у Амстердамському аеропорту на зворотному шляху з Танзанії. Ціна питання - 50 євро», - написав Саакашвілі.

Нагадаємо, під час виступу екс-губернатора Одещини Міхеїла Саакашвілі в Кривому Розі в політика кинули яйцем з зеленкою.

Нещодавно Порошенко заявив буцімто не розуміє, що робить Саакашвілі в Україні. Так, зі слів Порошенка, грузинського політика запросили допомагати президенту, але, на жаль, результатів нуль. Петро Порошенко додав, що його колишній соратник нічого не зробив із того, що було важливо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
О Показати IP 25 Червня 2017 09:32
Просто Саакашвілі слабо уявляє що зараз часом переживати вчителям приходиться за їх зарплату, що терпіти від чиїхсь отприсків. Тепер буде мати уявлення що таке сучасна школа.
Петро до О Показати IP 25 Червня 2017 11:04
Хай хєрант переймається зарплатами не тільки вчителів, а їх пенсіях теж. Це-ж в його Конституційні обов'язки входить:" забезпечити достойне життя громадянам України", а Мішико не клявся на Пересопницькому Євангеліє, на відміну від Попрошенка.
Петро до О Показати IP 25 Червня 2017 15:01
До речі, від "уявлень" Саакашвілі в цій державі нічого не залежить, а швидше від однотурних та базарних Вінницькіх вундеркіндів з 8-класною освітою.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus