USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Києві пройшла репетиція військового параду до Дня Незалежності

17 Серпня 2017 04:34
У центрі Києва на Хрещатику пройшла репетиція параду до Дня незалежності України. Цього року він буде особливим, адже разом із українськими військовими маршем крокуватимуть представники збройних сил іще десяти країн, повідомляє УНІАН.

Іноземних гостей на репетиції ще немає – на них очікують пізніше, під саме свято. Натомість українські вояки вже крокують центром Києва. Там присутні представники всіх родів військ нашої армії. У майстерності їх сумнівів немає – головною метою тренування є потреба бійців звикнути до Хрещатику та Майдану, а також величезної глядацької уваги.

Цьогоріч парад буде не таким помпезним, як минулого року – на головну вулицю столиці не виїздитиме військова техніка. Однак новітні її взірці будуть виставлені для огляду на Михайлівській площі. Старі радянські "бобики" військових замінять на американські "хаммери", а кілька сотень військових музикантів гратимуть марші доби визвольних змагань УНР початку ХХ століття.

Очікується, що бойові формування отримають нові назви – до цифр додадуться імена героїв української історії. Вже відомо, що в армії буде підрозділ імені гетьмана Івана Виговського, котрий свого часу розбив російське військо під Конотопом, а 24-та бригада ЗСУ отримає додаток у назві на честь короля Данила Галицького.

"Основні недоліки, які ми побачили під час першого прогону, очікувані. Це непряма дорога, вона трохи завертає, - це особливість Хрещатика. Ми врахуємо ці помилки, я думаю, що другий та наступні прогони будуть кращі", - сказав міністр оборони Степан Полторак, повідомляє Громадське. Також, за словами Полторака, у цьому заході візьмуть участь 10 іноземних підрозділів. Деякі з них будуть повними підрозділами,а деякі будуть представлені прапорами країн-членів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
бритва оккама Показати IP 17 Серпня 2017 07:28
пародія...
12345 до бритва оккама Показати IP 17 Серпня 2017 09:49
Дійсно, ти справжня пародія і чєпушило, яке давиться жовчью.
бритва оккама до 12345 Показати IP 17 Серпня 2017 12:07
примат...До стада на парад...Кроком руш...
12345 до бритва оккама Показати IP 17 Серпня 2017 13:03
коментар було видалено
123 Показати IP 17 Серпня 2017 08:23
Терминаторы и мореманы в камуфляже...
Йошкин кот до 123 Показати IP 17 Серпня 2017 09:53
В 2014 году, после реформ януковоща и К у нас вообще ничего не было, не то что камуфляжей. Запоребриковским уродам дали по мордам парни, у которых у обуви то нормальной не было, не то что комуфляжей и парадки. А сейчас парад, и вас убогие троли это ой как не устраивает, не только и не столько парад, сколько то что в Украине есть сильная и боеспособная армия. Это гложит вас-уродов наибольше ... Хаха, теперь ваш удел удавиться в собственном *ерьме!
лучанка Показати IP 17 Серпня 2017 09:16
дуже гарно )) хлопці всі молодці, крокують в ногу) краса )
Лучанка Показати IP 17 Серпня 2017 10:38
Ми що такі багаті? Нам немає на що витратики гроші? Чи може потрібно списати кошти під шумок військового параду? Чим хизуєтесь? Чергова пародія! В країні потрібно піднімати економіку а не створювати полішейську державу. Чому не робиться перепис населення? Скільки залишилось українців? Молодь та люди середнього віку які турбуються за сім'ю всі за кордоном, бо там можна заробити. Ви хоча б спиталися в народа чи потрібна їм ця породія?
ЛучаниН до Лучанка Показати IP 17 Серпня 2017 11:44
Я вам скажу так дорогенька, на цьому ресурсі засіло ціле кубельце вам подібних сер*нів, яке стабільно, за іудині срібляники, обливає лайном все що звязано з Україною, все що є позитивним в державі. Для вас головне, загнати все в чорноту, в сіро-чорні фарби, і от тоді у вас буде свято, під "калінку-малінку" да "путінку с боярой". АЛЕ ДОРОГУША, ВСЕ Ж ВИДНО, ВСЕ ЧИТАЄТЬСЯ, БО ВИ ДУЖЕ ПРИМІТИВНІ... І ВИ, І ВСЕ ВАШЕ ТРОЛЕКУБЛО!
ан Показати IP 17 Серпня 2017 11:39
краще б бюджет параду армії віддали б на покращення стану реального
Парад Показати IP 17 Серпня 2017 13:20
Святкування поразок
12345 до Парад Показати IP 17 Серпня 2017 13:51
Скажімо відверто, а карлона і його стада були далекоглядні плани заграбастати Україну по Дніпру, а з рештою або мали би бути якісь дегенеративні утворення типу лугандона, або війна саме на цих територіях. ТЕ, ЩО НАША АРМІЯ І ДОБРОБАТИ ЗМОГЛИ ЗУПИНИТИ ЦЕ СТАДО ПІДГОТОВЛЕНИХ, ДОБРЕ НАВЧЕНИХ І ОЗБРОЄНИХ ОРКІВ, І ЗУПИНИТИ САМЕ НА ТЕРИТОРІЇ ЛУГАНДОНІЇ, ЗАВДАТИ МОРДОРУ ВІДЧУТНИХ ВТРАТ, - ЦЕ Є СПРАВДІ ВЕЛИКА ПЕРЕМОГА УКРАЇНИ У ЦІЙ НЕОГОЛОШЕНІЙ ВІЙНІ. Ботоксна криса глобально програла, так як жодна із запланованих цілей досянуту не була, - зокрема 1) немає в Україні ніякої громадянської війни, і всі це розуміють, 2) зомбоване стадо зарезервоване на невеличких територіях лугандонії, і саме себе пожирає 3) армія України потрохи набирає сил і досвіду 4) Україна, єдина та сильна як ніколи, не дивлячись ні на що ! КАЛОН програв по всім статтям, а далі для нього все тільки гірше !
бритва оккама до 12345 Показати IP 18 Серпня 2017 01:16
карлон,лугандон,ботоксна криса...По словам зрозуміло,що ICTV тобі безпосередньо в голову транслює...А військову пародію для чого проводити???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus