USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У «Слузі народу» призначили голів 9 обласних осередків. Хто керуватиме на Волині

3 Червня 2020 13:42
У партії «Слуга народу» призначили керівників 9 обласних осередків.

Як ідеться у повідомленні на сайті партії, відбулися конференції обласних осередків щодо створення 9 обласних організацій партії «Слуга народу» зі статусом юридичних осіб: у Вінницькій, Волинській, Житомирській, Івано-Франківській, Рівненській, Харківській, Хмельницькій, Чернівецькій та Чернігівській областях, пише УНІАН.

Кандидатури голів цих обласних організацій попередньо були протокольно погоджені вищою радою партії та обрані членами обласних партійних організацій з подальшим протокольним затвердженням, у свою чергу, вищою радою партії.

Голова партії «Слуга народу» Олександр Корнієнко підкреслив, що ці люди очолили не тимчасові передвиборчі штаби, а партійні обласні організації, які діятимуть і після місцевих виборів.

«Ще під час парламентської кампанії ми обіцяли встановити постійний зворотний зв’язок із громадянами. Для цього потрібні представництва партії. Наші обласні структурні утворення стануть постійно діючими осередками спілкування з жителями кожного регіону. Ми не «спускатимемо» готові рішення з Києва, а лише допомагатимемо місцевим жителям розвивати той чи інший регіон», – пояснив він.

Вже призначені голови обласних партійних організацій: Вінницька область – народний депутат, голова підкомітету Верховної Ради з питань державної молодіжної політики Ірина Борзова; Волинська область – народний депутат, член Комітету ВР з питань антикорупційної політики Валерій Стернійчук; Житомирська область – народний депутат, голова Комітету ВР з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування – Андрій Клочко; Івано-Франківська область – народний депутат, голова підкомітету ВР з питань регіонального та транскордонного співробітництва між Україною та країнами-членами Євросоюзу Олена Вінтоняк; Рівненська область – підприємець та громадський активіст, який під час президентської виборчої кампанії працював у штабі команди Володимира Зеленського на Рівненщині, Юрій Ліпський; Харківська область – народний депутат, заступник голови фракції «Слуга народу», голова підкомітету ВР у сфері кінематографу та реклами Павло Сушко; Хмельницька область – народний депутат, член Комітету ВР з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій, національних меншин і міжнаціональних відносин Сергій Мандзій; Чернівецька область – підприємець Віталій Другановський, який приєднався до команди Зеленського ще наприкінці 2018 року, під час президентської кампанії очолював передвиборчий штаб у Чернівецькій області; Чернігівська область – народний депутат, заступник голови фракції «СН», заступник голови Комітету ВР аграрної політики і земельних відносин Павло Халімон.

«Наразі триває процес державної реєстрації вже створених осередків і подальшого погодження голів та інших членів керівних органів новостворюваних обласних партійних організацій», – йдеться в повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Олег, Луцьк Показати IP 3 Червня 2020 17:09
А що це за партія, в котрій очільники обласних організацій призначаються Київським керівництвом, а не обираються місцевими членами партії. Цікаво, чи це є в Статуті цієї псевдопартії, і якщо так, то як Мінюст зареєстрував такий принцип формування керівних органів партії.
Народна прокуратура Показати IP 3 Червня 2020 17:59
Ознайомився з "трудовим" стажем цього діяча. Стало дуже сумно - ду-у-у-уже мутна біографія, нічого порядного в житті не робив, бовтався туди-сюди
777 Показати IP 3 Червня 2020 18:03
Сельский зав клубом. ну конечно.лучшего у них там для волыни не нашлось.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus