USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У центрі Києва побили туриста з Британії

20 Січня 2018 20:55
Троє невідомих 19 січня напали на 23-річного громадянина Великої Британії Ліама Ентоні Тонга, який приїхав до Києва на дводенний вікенд.

Про побиття повідомила психолог Марія Макуха.

«По дорозі з роботи, о 14:10 натрапила навпроти Михайлівського собору біля Трьохсвятительської 13, під самою камерою спостереження, на молодого британського хіпстера з валізкою, що витирав снігом з обличчя кров, сніг в радіусі метра був червоний», — написала вона у Facebook.

З'ясувалося, що його побили троє невідомих.

«Почали чіплятися біля світлофора на Михайлівський — там вже чекали. Жбурнули сніжкою, пнули валізу. Хлопець спробував ігнорувати, догнали вже на Трьохсвятительській, напали зі спини, почали бити ногами», — повідомила свідок.

За словами свідка, потерпілий ненадовго знепритомнів, не встигнувши роздивитися нападників.

«Лише пам’ятає, що в одного була світло-зелена куртка. Нічого не вкрали, били просто для розваги за нестандартну зовнішність», — зазначила Макуха.

Очевидиця допомогла написати хлопцю заяву в поліцію.

«Заяву прийняли не дуже охоче, але таки все оформили, довідки з ренгенами надали. Щойно посадила на таксі в «Жуляни». Якщо хтось був свідком побиття, можливо є якесь відео — дуже прошу, пишіть мені в приват», — закликала вона.

Постраждалий Тонг на своїй сторінці написав, що ніколи не забуде цей день і «думав, що помре».

«Вони умудрились загнати одну з моїх пірсингових прикрас всередину моєї губи, і тепер її треба розрізати хірургам, під моїм оком болючий поріз, міліметр від ока. Мій ніс (на щастя) лише частково пошкоджений, хоча кровоточить уже десять годин (від часу, коли це трапилось). Моя права рука достатньо забита, але терпимо, ⅚ моїх передніх зубів повністю розбиті і сильно болять, навіть просто від дихання. Але я … окей», — написав він.

У поліції підтвердили, що зареєстрували факт побиття іноземця, передає «Громадське радіо».

«Його побили кілька людей. Цей факт занесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 125 «умисне легке тілесне ушкодження» — розповіла прес-офіцер поліції Шевченківського району Анна Зубрєва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Вікінг Показати IP 20 Січня 2018 22:12
Судячи з фото, йому ще повезло
F Показати IP 21 Січня 2018 01:12
Не зовсім в нас народ толерантний. Він схожий на Бориса апреля. Думаю йому ще пощастило
Лучанин Показати IP 21 Січня 2018 09:41
Привітна Україна.
Andrij Показати IP 21 Січня 2018 11:21
Просто Звери...., которые наверное ещё рукой подт*раются.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus