USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Запоріжжі перекинулося авто з військовими, один загиблий

19 Листопада 2017 14:27
У Запоріжжі сталася ДТП за участю військового автомобіля, в результаті якого один військовослужбовець загинув, ще одного у важкому стані доставлено до лікарні.

Аварія, в результаті якої автомобіль перекинувся, сталася у неділю, 19 листопада, близько 10-ї години ранку, повідомляє УНІАН з посиланням на власне джерело.

Машина належить 55-й артилерійській бригаді ЗСУ, що дислокується в Запоріжжі. У самій частині інцидент поки не коментують.

Водночас, за даними джерела, водій автомобіля виїхав без маршрутного листа.

На цей момент на місці ДТП працюють рятувальники. Також присутні служба військового правопорядку і представники військової прокуратури.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
51 омбр(розформ) Показати IP 19 Листопада 2017 19:49
Мабуть знов аватарія. Коли нарешті та армія запрацює як годиник , колись нили шо немає грошей , то тепер грошей і пільг НЕМЕРЕНО

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus