USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Україна – четверта в неофіційному заліку VIII Всесвітніх ігор з неолімпійських видів спорту

20 Липня 2009 18:53
Після третього дня змагань на Всесвітніх іграх із неолімпійських видів спорту в тайваньському місті Гаосюн збірна України піднялася із восьмого на четверте місце в неофіційному заліку. В активі України чотири золоті, сім срібних і три бронзові медалі, – повідомляють «Волинські Новини».  
Для української збірної в неділю найяскравішими були виступи атлетів на змаганнях з бодібілдінгу в гасюнгському культурному Центрі Cultural Center Jhihde Hall.
Не було рівних українцям у змаганнях у важкій і середній вазі, а також у жіночому фітнесі. Золоті медалі й титул чемпіонів VIII Всесвітніх ігор завоювали Олександр Бєлоус (важка вага), Бейла Балог (середня вага) і Алевтина Тітаренко (фітнес).  
Крім того, успішними були виступи В’ячеслава Макогона, який зайняв друге місце в легкій вазі та Наталії Дичковської, – бронзова нагорода в легкій вазі серед жінок.
Таким чином, за станом на ранок 20 липня Україна в загальному неофіційному заліку займає 4 місце за кількістю нагород – 4 золоті медалі (жіноче сумо, бодібілдинг, 7 срібних (художня гімнастика, жіноче сумо, бодібілдинг і 3 бронзові (сумо, скелелазіння, бодібілдинг).  
Проте, за кількістю медалей наші атлети поступаються лише спортсменам із Росії, команда яких, до речі, удвічі більша за нашу. Також, одне золото, два срібла і бронза на рахунку сумоїстів. Три срібла принесла збірній Ганна Бессонова. Бронзу завоював скелелаз Максим Стенковський. 
Нагадаємо, після суботнього ігрового дня Україна була восьмою, маючи в активі одну золоту, п\'ять срібних і дві бронзові нагороди, – пише Корреспондент.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus