USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Янукович подякував журналістам за велосипед і пообіцяв його задекларувати

10 Липня 2010 13:31
Велосипед, подарований учасниками акції «Стоп цензурі!», долучено до інших подарунків Президента Віктора Януковича.

Про це пише «Телекритика» з посиланням на «Українську правду».

«Головне управління державного протоколу та церемоніалу адміністрації президента долучило велосипед до подарунків, які надійшли на адресу президента у зв'язку з його днем народження», - сказав перший заступник керівника головного управління Ярослав Мельник.

Він також зазначив, що «велосипед цілком справний, укомплектований і знаходиться у спеціально відведеному для нього приміщенні».

«Президент вдячний всім, хто привітав його з днем народження, та дякує за усі подарунки, які надійшли до нього. Вони будуть задекларовані відповідно до чинного законодавства», - зазначається в повідомленні.

Крім того, головне управління вибачилося перед журналістами за «певні незручності та хвилювання, і щиро дякує за співпрацю».

Як відомо, 9 липня журналісти-учасники руху «Стоп цензурі!» мали намір подарувати Президентові на день народження велосипед «Україна». Подарунок було придбано коштом учасників руху і доставлено на Банкову.

Заступник голови Адміністрації президента Ганна Герман заявила, що Віктор Янукович погодився прийняти від руху «Стоп цензурі!» велосипед «Україна». Однак за велосипедом до кінця робочого дня так ніхто не вийшов. Тому його забрала собі вахтер одного з житлових будинків неподалік Адміністрації Президента.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
маруся007 Показати IP 10 Липня 2010 15:41
Оце так СВИНСТВО!Президенту начхати на україну?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus