USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

За минулу добу в АТО двоє український військових загинуло, ще двоє - поранені

25 Березня 2017 09:55
У штабі АТО заявляють, що ситуація залишається напруженою, однак, українські військові її контролюють.

Так, за минулу добу російсько-окупаційні війська 78 разів обстріляли позиції українських бійців, повідомляють у прес-центрі штабу АТО.

"На Донецькому напрямку, під вогнем артилерійських систем калібру 152мм опинились позиції неподалік Зайцевого. Міномети калібру 120мм ворог застосував поблизу Майорського, Авдіївки, Верхнєторецького, а з мінометів калібру 82мм противник вів вогонь по позиціям під Авдіївкою, Троїцьким, шахтою Бутівка, Верхнєторецьким, Новоселівкою Другою. Гранатомети різних систем та великокаліберні кулемети російсько-окупаційні війська застосовували поруч Авдіївки, Пісків, Невельського, Луганського. А по захисниках шахти Бутівка бив танк", - йдеться у повідомленні.

Що ж до Маріупольському напрямку, то позиції під Широкиним та Водяним ворог обстрілював з мінометів калібрів 120мм та 82мм. З гранатометів та кулеметів ворог вів вогонь по позиціям поблизу Водяного, Гнутового, Широкиного та Талаківки. Морських піхотинців під Водяним обстрілював снайпер.

Зрештою, на Луганському напрямку, по позиціях неподалік Новозванівки? ворог вів вогонь з мінометів калібру 82мм, гранатометів та кулеметів.

Відзначимо, за минулу добу двоє українських бійців загинули, ще двоє, отримали поранення.

Як повідомляє ТСН, напередодні Reuters із посиланням на власні джерела повідомив, що Росія стягує десятки танків до українського кордону. Так, До села Покровське на півдні Ростовської області, яка межує з Україною, прибули десятки сучасних танків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus