USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Забрали усі гроші. А як жити?» - Насіров про конфіскацію коштів

26 Квітня 2017 18:50
Відсторонений голова ДФС Роман Насіров каже, що після конфіскації грошей, його сім'ю нібито залишили без засобів для існування, повідомляє Politeka.

Про це він заявив сьогодні, 26 квітня, коли в суді вирішувалося питання про продовження терміну його арешту.

Відсторонений голова фіскальної служби Роман Насіров заявив, що під час обшуку у нього вдома детективи НАБУ вилучили останні гроші. Таким чином його дружині і дітям нема за що жити.

За словами обвинуваченого в корупції чиновника, сума вилучених при обшуку грошей не була великою, але це нібито були останні гроші сім'ї.

«Мене безпідставно посадили за ґрати, а у дружини забрали всі гроші. А як жити? Є сім'я, є діти, ось як жити?»- запитує голова ДФС.

Нагадаємо, що 2 березня Насирова затримали детективи НАБУ за підозрою в зловживанні владою і службовим становищем. 16 березня він вийшов з-під варти - дружина і тесть внесли за нього заставу в 100 млн гривень.

ЧИТАТИ ЩЕ: ПРЕЗИДЕНТУ ВИГІДНО, ЩОБ НАСІРОВ ЗНИК, – НАРДЕП

Як відомо, керівнику Державної фіскальної служби Роману Насірову інкримінують надання податкової позики для низки підприємств, пов'язаних із "газовою справою" екс-нардепа Олександра Онищенка.

У ніч на 7 березня Солом'янський райсуд Києва обрав Насірову запобіжний захід - тримання під вартою строком на 60 діб з альтернативою застави 100 млн грн.

САП просила суд призначити 2 млрд грн застави.

16 березня дружина Насірова внесла за нього заставу. Відсторонений керівник ДФС вийшов із СІЗО. На нього наділи електронний браслет.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Ай-я-яй Показати IP 26 Квітня 2017 19:53
Бідний, нещасний, немає за що жити... хай продає одну нирку...
Коля Показати IP 26 Квітня 2017 19:58
А як пенсіонери живуть і сімей більшість нікого не ціквить? А Насіров теж що тільки один такий чому інших не тягають як його?
Лучанин до Коля Показати IP 26 Квітня 2017 22:05
А ви що тільки що взнали що нашу владу пенсіонери не цікавлять?Дають до півтори тисячі гривень пенсії і живи як знаєш.Як хочеш так і викручуйся з такими грошима.Насірова взяли за шкуру по одній простій і банальній причині:він не захотів поділитися своїми мільйонами з тими хто його просив поділитися. Нехочеш ділитися-значить заберемо все що в тебе є.Вони так і зробили-приїхали до нього додому і забрали ту решту грошей які в нього залишилися.А чому інших не трогають таких як Насіров?А тому що інші дуже чудово знають і вивчили таблицю ділення!
Украінець Показати IP 26 Квітня 2017 21:44
як так можна.нелюди.
Лучанин Показати IP 26 Квітня 2017 21:46
Вкрав 2 міліарди,заплатили заставу 100 мільйонів і відпустили!Так можна і далі красти.Це такий приклад дає суд для інших хабарників і крадіїв.Висновок:крадіть чим по більше-дасте заставу 10%-30% від суми вкраденного і ви на волі ходите з браслетом!Хай живе найгуманніший український суд в світі!
Калігула Показати IP 27 Квітня 2017 08:40
Пензлюй у СІЗО там накормлять і напоять у баню зводять та спатки положать, а можливо й ..........

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus