USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Сучасна жінка може і борщ зварити, і стусанів дати», - фіналістка проекту «Відлупцюй волинського журналіста»

24 Травня 2017 08:00
Спортивний експеримент журналістів Вадима та Анни Панафідіних завершився. Ще на початку травня Вадим показав чого навчився за два місяці під час фінального поєдиноку із чемпіоном Європи та світу із козацького двобою та ММА Олексієм Альбертою. Тоді журналісту не вистачило 30 секунд, аби протриматися до завершення третього раунду. Свій екзамен із самооборони мала здавати й Анна, та за станом здоров'я іспит перенесли на вихідні - й журналістка його здала.
Після одужання, фіналістка проекту «Відлупцюй волинського журналіста» Анна Панафідіна показувала чого навчилася на спортивному фестивалі «Путь в октагон», де довела, що сучасна жінка може не лише борщ зварити, а й стусанів дати.

«Мене дуже засмутило те, що я так невчасно захворіла на ГРВІ, проте неабияк відчувала підтримку рідних та тренерів – мене це спонукало боротися з недугом та швидше ставати на ноги. Окрилена чудовим виступом чоловіка, я старалась лікуватися ще інтенсивніше, аби згодом достойно виступити, щоб він пишався мною так само, як і я ним», - розповідає Анна.

Так, набравшись сил та натхнення Анна відкрила шоу-програму спортивного фестивалю «Путь в октагон», який відбувся в стінах клубу «Прайд».

«Вдало склавши іспит із самозахисту та попрощавшись із 6 кг зайвої ваги Анна довела усім дівчатам, що досягти можна будь-яких результатів, головне – бажання»,- розповідає організатор заходу, тренер журналістів Олександр Кулаков.

Впродовж тренувального періоду Анні вдалося подолати психологічні труднощі та проявити неабияку силу волі. Після завершення показового виступу вона не стримувала емоцій.

«Дякую за підтримку усім хто причетний до мого сьогоднішнього виступу, а особливо тренерам Олександру та Юрію. Насправді людина може все, якщо є дві речі: велике бажання та велика праця над собою. Я сподіваюся, що своїм прикладом змогла довести, що будь-яка жінка, попри те, що нас називають слабкою статтю, може дати стусанів нападнику. Тому бажаю успіхів усім, хто наважився піти в спортзал та вивчати бойові мистецтва, техніку самооборони», - наголосила Анна.

Також до показового виступу долучився й батько Вадима Степан Панафідін, який вирішив підтримати Анну та продемонстрував свої вміння із навиків володіння зі зброєю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанка Показати IP 24 Травня 2017 08:50
МОЛОДЕЦЬ!!!!!
Гнат Показати IP 24 Травня 2017 09:04
Молодчика, Анічка! Не зупиняйся на досягнутому!
Юліан Показати IP 24 Травня 2017 10:19
Вітаю!!! Ви велика молодчинка!!! Бажаю нових досягнень та міцного здоров'я!!! Гордимося Вами)
Ольга Показати IP 24 Травня 2017 10:54
Методичний відділ Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх" пишається Вами та бажає не зупинятися на досягнутому!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus