USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Моє селфі – Новий рік. ВН чекає на ваші новорічні фото!

30 Грудня 2016 15:45
Новий рік – час, коли варто ділитися новими враженнями, емоціями, думками і, звичайно,.. фото.

Інформаційне агентство Волинські Новини збирає новорічні фото, зокрема селфі, з усіх куточків Волині. Надсилайте нам фото новорічних ялинок, святкового столу, селфі чи фото ваших друзів або родичів. Це можуть бути найрізноманітніші світлини, які передають настрій святкування. Ми не лише опублікуємо ваші фото, а й оберемо власників найяскравіших світлин. Їх чекатимуть приємі несподіванки!

Надсилайте фото відповідно до таких тематик:

І. «Моє селфі – Новий рік»

У Вашому смартфоні досі немає фото біля головної ялинки міста? Тоді гайда селфитися у святкові дні. Надсилайте нам свої селфі біля ялинки у Луцьку чи іншому населеному пункті області. Фотографуйте себе, друзів, коханих. А, можливо, ви маєте змогу сфотографуватися біля ялинки Києва, Чернівців чи то навіть Берліну! Ми чекаємо на ваші фото з будь-якого куточка світу, а приємні сюрпризи чекають власників найоригінальніших селфі.

ІІ. «Святкуємо вдома»

Ваша оселя сяє вогнями, в повітрі – аромат мандаринів, під ялинкою новорічні подарунки… Свято вдома - воно завжди особливе! Поділіться з нами фото вашої новорічної оселі, оформлення, світлинами вашої родини за новорічним столом чи подарунків… І не забудьте про селфі з домашнім улюбленцем! Можливо, саме він стане зіркою волинського інтернету.

ІІІ. «Антиолів’є»

Кожна господиня, а нерідко і господар, готують до свята різноманітні смаколики. Хтось надає перевагу класичному меню, інші – чекають свята, аби потішити близьких новинками кулінарії. Розкажіть і покажіть нам, що готували ви на Новий рік. Це можуть бути фото святкового столу, окремих страв, головних новорічних страв. До слова, це може бути навіть олів'є!

УВАГА! Обов'язково вказуйте своє ім'я, (за бажанням - прізвище) місто чи інших населений пункт, де була зроблена світлина.

Вітаються оригінальні підписи до фото.

Усі світлини надсилайте нам на нашу редакційну пошту – [email protected]
або залишайте у повідомленнях на сторінках ВК і ФБ
Фото можна залишати у рубриці «Повідом новину».

За різними категоріями ми оберемо найяскравіші фото, на яких вже чекають оригінальні сюрпризи.

Інформаційне агентство Волинські Новини вітає усіх з Новим роком і Різдвом Христовим. Зичимо гарного настрою, міцного здоров’я. Хай кожен день нового року буде багатий на хороших людей і гарні новини. Бережіть себе і найцінніші миті. З Новим роком!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus