USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Чому Романюк «не дав слово» своєму потенційному заступнику?

3 Грудня 2015 09:45
Луцькій міський голова Микола Романюк обрав собі заступників, втім, перед затвердженням кандидатур під час сесії, депутати хочуть дізнатися, чи справляться вони зі своїми обов’язками та яке у них бачення вирішення гострих проблем. Втім, не завжди претенденти мають можливість сказати своє бачення.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту вчора, 2-го грудня.

ЧИТАТИ ЩЕ: ОГОЛОСИЛИ КАНДИДАТІВ У ЗАСТУПНИКИ ЛУЦЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ

Як буде працювати – запитали у Юрія Моклиці, який відповідатиме за напрямок фізичної культури та спорту, охорони праці, екологію. Серед підприємств, що будуть у його віданні – КП «Парки і сквери міста Луцька» та КП «Ласка».

«Як ви бачити вирішення проблем із КП «Ласка», яке влітку неодноразовов обговорювали. Зауважу, що діяльність підприємства зводиться до того, що відловлюють тварин, стерилізують і випускають, але це не дає результату, це - пуста витрата коштів. Бо нездомних собак має ставати в місті менше, а цього не відбувається. Окрім цього, є висновки експертів про неналежну роботу комунального підприємства», - нагадав член профільної комісії Ігор Поліщук.

На це претендент на посаду заступника міського голови Юрій Моклиця спробував відповів, втім, його перебив Микола Романюк.

«Мені відомо, що із 4,5 тисячі собак по місту бігають лише 750, усі обліковані», - наголосив градоначальник.

Нагадаємо, прокуратура відкрила кримінальне провадження проти КП «Ласка» за фактом службового недбальства. Зокрема йшлося про порушення вимог чинного містобудівного законодавства та законодавства про охорону навколишнього середовища при будівництві притулку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Стрийо Показати IP 3 Грудня 2015 21:26
Оце голова - все знає, все пощитано: скіки собак бігає на маршрутах, скіки стоїть на припоні. Учот - основа любого хазяйства. Красота!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus