USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Один із загиблих на сході бійців – чоловік волонтерки з Краматорська

10 Грудня 2019 22:16
У зоні ООС підрвався на міні й загинув чоловік волонтерки із організації «Волинь SOS» Світлани Чернобаєвої (Войтович) Андрій Войтович.

Про це повідомила на у соцмережах волонтерка та військова ЗСУ Тетяна Губанова.

Нагадаємо, 9 грудня близько 22.00 у районі села Золоте Луганської області під час переміщення на позиціях в межах взводного опорного пункту від підриву на невідомому вибуховому пристрої загинули двоє бійців з Волині. Імена Героїв: Войтович Андрій Володимирович (1990 р.н.), уродженець села Квітневе Рожищенського району, та Сирота Сергій Миколайович (1997 р.н.), який до призову був зареєстрований в селі Щурин Рожищенського району. Третій боєць 14 ОМБ Віктор Пруський 1970 року народження з Рівненщини.

«У зоні ООС загинув, підірвався на міні,чоловік нашої волонтерки з Волинь SOS СвітланиЧорнобаєвої (нині Войтович). Я гадаю, ви всі її пам'ятаєте від 2014 року.Чоловік - Войтович Андрій, молодший сержант 14 бригади. Зі своїми волонтерами порадились і вирішили в такий складний час допомогти фінансово. Можливо хтось теж бажає долучитись, гроші збираю на свою картку, поїду на похорон і всю зібрану суму передам особисто в руки дружині загиблого», – повідомила Тетяна Губанова.
Усіх охочим допомогти родині загиблого просять скидати кошти за реквізитами:

Приватбанк 4731219107940789 Губанова Тетяна.

Варто додати, що Світлана Чернобаєва – переселенка із Краматорська. Активно займалася волонтерством, допомагаючи українським військовим. Із чоловіком Андрієм одружилися у 2017 році. Від першого шлюбу Світлана виховує двох синів. Про долю Світлани Інформаційне агентство Волинські Новини розповідало у 2014 році. Ця жінка із двома дітьми на руках втекла до Луцька від війни. Волонтерство для неї – не робота, а поклик душі, і вона буде продовжувати допомагати людям, доки не закінчиться війна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus