USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У ЛНТУ відкрили меморіальні дошки загиблим бійцям

7 Грудня 2017 16:23
6 грудня, у День Збройних сил України, у Луцькому НТУ відбулось відкриття меморіальних дошок загиблим воїнам: Олександру Войчуку, Максиму Гринчишину та Олегу Твердохлібу, які навчалися в цьому університеті.

Про це йдеться на сайті університету.

Ведучі сумної події, що зібрала усіх небайдужих, Сергій Савчук та Юлія Бортник, ознайомили присутніх із життєвими віхами загиблих.

Хвилиною мовчання вшанували пам’ять героїв.

Олександр Бондар продекламував поезію на честь вірних синів своєї Батьківщини.

Очільник вузу Петро Савчук зазначив: «Сумний день сьогодні, не зважаючи на свято, яке відзначається в нашій державі, адже війна продовжується і забирає людські життя». Він наголосив: «Сьогодні ми відкриваємо меморіальні дошки загиблим воїнам, які стали героями нашого університету і показали приклад, як потрібно жити в цій країні».

Митрополит Луцький та Волинський, владика Михаїл після проголошення скорботної молитви, благословення та освячення меморіальних дошок, наголосив: «Ушановуючи героїв, ми надихаємось їх подвигами, що дає нам можливість із впевненістю дивитися у майбутнє».

Долучилися до проголошення скорботних промов завідувач кафедри військової підготовки Павло Турсумуратов та студентка факультету бізнесу Олена Соловенюк.

Вірш «Молитва за Україну» прочитала Лариса Шнайдюк.

Заслужений артист України, учасник АТО Адам Горбатюк та народний аматорський фольклорний ансамбль «Намисто» виконали пісні.

На відкритті меморіальних дошок були присутні рідні та близькі люди загиблих.

Брат Максима Гринчишина Дмитро Літушко зазначив: «Усі повинні пам’ятати загиблих воїнів нашої землі».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus