USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Віддали життя за Україну»: у Луцьку відкрили пам’ятники загиблим атовцям

13 Жовтня 2017 14:50
Пам’ятники загиблим воїнам АТО Максиму Гринчишину, Володимиру Бабію та Олегу Твердохлібу відкрили на Алеї почесних поховань на міському кладовищі у Гаразджі.

Освячення пам’ятників відбулося 13 жовтня.

Нагадаємо, військовослужбовець з Луцька, командир зенітно-ракетного взводу 1-го механізованого батальйону 72-ї омбр Максим Гринчишин загинув під Авдіївкою. Володимир Бабій та Олег Твердохліб відійшли у вічність, не змігши подолати важкі хвороби.

Так, на відкриття та освячення пам’ятників загиблим воїнам прийшли рідні, друзі, побратими та представники міської і обласної влади.

За словами виконувача обов’язків міського голови Григорія Пустовіта, на сьогоднішній день на Алеї слави уже 28 пам'ятників Героям.
«Сьогодні ми знову зібралися на цьому святому для всіх лучан місці, щоб вшанувати наших Героїв. Вони мали б жити, але своє життя вони віддали за Україну, за її незалежність. До цього було 25 пам’ятників, сьогодні з’явилися ще 3. Ми зібралися, аби освятити ці пам’ятники», - цими словами Григорі Пустовіт попросив священників освятити пам’ятники Героям.
Опісля освячення Григорій Пустовіт закликав пам’ятати усіх воїнів, які віддали своє життя за Україну та закликав вшанувати їх хвилиною мовчання.

Насамкінець усі присутні виконали Гімн України та поклали квіти.
Голова ГО «Військові капелани Волині» протоієрей Михайло Бучак розповів, що загиблі воїни дуже багато означали для кожного з нас.
«Коли помирають найкращі, тоді починаєш розуміти, наскільки велике значення вони мали для кожного з нас. Максим віддав свою душу в бою, Олега з Володимиром війна наздогнала вже тут, але це ті двоє людей, які до останнього готові були боротися за Україну», – зазначив Михайло Бучак.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus