USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинянці на операцію потрібно понад 200 тисяч гривень

26 Березня 2017 14:21
Надії Гриневич із села Фаринки Камінь-Каширського району нині 40 років, але все її життя наповнене болем. У неї вроджені вивихи обох кульшових суглобів, пише Вісник.

З і слів жінки, до 30 років біль ще можна було більш-менш терпіти, проте останнім часом він став нестерпним – навіть знеболювальні препарати практично безсильні. Нині жінці з кожним днем усе важче ходити, та й лежати має змогу лише на спині.

Змінити ситуацію можна лише за допомогою операції. За лікування готові взятись у Національному інституті травматології та ортопедії у Києві. Проте медзаклад лікуватиме волинянку лише після того, як вона придбає штучні спеціальні кульшові суглоби. Вартість за пару – понад 200 тисяч гривень. Також перед оперативним втручанням на спеціальному апараті потрібно робити розтягування кістки – ця процедура обійдеться у 25-30 тисяч гривень.

Зрозуміло, що потрібні будуть кошти й на реабілітаційний період після операції. Жінці-інваліду дитинства другої групи, яка живе у селі, таких грошей узяти просто ніде. Тож єдина її надія на людей, які не байдужі до чужого болю.

Усі, хто хоче допомогти волинянці вилікуватися, можуть переказувати гроші на картковий рахунок у «ПриватБанку» 4149 4996 45560341.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus