USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

130 боксерів змагалися на Волині

23 Січня 2018 07:00
Цими вихідними Володимир-Волинський перетворився на центр боксу Волині. Сюди, аби прийняти на рингу бій, приїхало близько півтораста спортсменів з різних міст та районів області. Серед них були досвідчені бійці, переможці турнірів всеукраїнського рівня, а також ті, хто вперше цього дня прийняв бойове хрещення, інформує Буг.

На турнір завітали спортсмени з міст і населених пунктів: Луцьк, Ковель, Нововолинськ, Іваничі, Любешів, Червоноград, Радехів, Любомль, Ківерці, Володимир-Волинський (місто і район) та ін.

Володимир-Волинський представили на турнірі близько 30-ти спортсменів.



Головний суддя змагань, тренер клубу “Любарт“, а також один з організаторів турніру Юлія Семко розповідає, що організувати подібний захід було досить нелегко.

Але допомогли спонсори і колеги, тому все вдалося провести на вищому рівні.


“Ми готуємося до наступного тижня. У Хмельницькому відбудеться зональний чемпіонат України з боксу. Наші хлопці готуються представляти Волинську область. Серед спортсменів, які б’ються сьогодні, є багато дівчат. На початку лютого відбудеться чемпіонат України з боксу серед дівчат, де пройде відбір на чемпіонат Європи і у збірну України. З клубу “Любарт”, до речі, наша дівчинка уже потрапила у збірну України. Це Марія Любух”, – розповіла Юлія Семко.


Подібні змагання з року у рік проводяться у Володимирі-Волинському. Приблизно 10 років тому наше місто прийняло перший турнір, показавши гарну організацію. З того часу так і повелося, що Володимир-Волинський – став центром боксу Волині.


“Ці змагання потрібні для того, щоб виявити талановитих і обдарованих спортсменів для участі в чемпіонаті України. Бокс у нашому місті дуже популярний і його популярність зростає. Це дуже приємно, тому що молодь – це пріорітет будь-якої сильної країни”, – розповідає засновник клубу “Любарт” Володимир Подзізей.


У минулому боксер та вихованець клубу “Любарт” – перший заступник міського голови Володимира-Волинського Ярослав Матвійчук –також прийшов подивитися на турнір і підтримати місцевих боксерів.


“Приємно, що змагання такого рівня проходять у нашому місті. У Володимирі функціонує секція з боксу і з давніх-давен – клуб “Любарт”, який ми підтримуємо. У дитинстві я теж ходив на секцію боксу до Володимира Подзізея. Тоді були трохи інші умови і приємно, що вдалося вирости і покращити базу, створити належні умови для діток і проведення турніру. Я думаю, що на бокс у місті чекає хороше майбутнє”, – зазначив перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук.

Вже із своєю молодою командою з Любомля на турнір приїхала справжня зірка боксу з Володимира-Волинського – Василь Поліщук. Зі спортивною кар’єрою, говорить він, закінчив. Тепер передає досвід і навчає діток у боксерському клубу “Лідер” у Любомлі.


“Дуже радий, що у рідному місті проводиться такий турнір. Відкрити клуб – це мрія мого друга, який зараз є президентом Любомльського клубу. Ми спілкувалися з Володимиром Подзізеєм, запитували як це краще організувати. У Любомлі дуже сильні борці, хотілося ще і виховати сильних боксерів. Сьогодні наш клуб відвідує 70 боксерів”, – розповів Василь Поліщук.


За результатами турніру обрали найкращих спортсменів у різних вагових категоріях серед хлопців та дівчат. Багато з них – це представники нашого міста. Незабаром на них чекають змагання всеукраїнського рівня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus