USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Автостанцію у Ківерцях «замінував» 18-річний волинянин

19 Січня 2015 15:35
Прокуратурою Ківерцівського району повідомлено про підозру 18-річному мешканцю села Башлики Ківерцівського району, який «замінував» місцеву автостанцію. Про це інформують у прес-службі прокуратури області.

Нагадаємо, повідомлення про «замінування» автостанції надійшло на спецлінію «102» Ківерцівського райвідділу міліції 16 січня цього року.

Правоохоронцяі організували комплекс оперативно-профілактичних заходів задля забезпечення правопорядку та безпеки громадян на території автобусної станції. Кілька годин міліціонери разом з іншими службами перевіряли отриману інформацію, проводили огляд приміщень автобусної станції, торгівельних закладів та прилеглої території. Тим часом роботу цих об’єктів призупинили, що спричинило значні збитки та незручності пасажирам та суб’єктам господарювання.

Повідомлення ж про мінування автостанції виявилось неправдивим.

Відтак, того ж дня правоохоронці розпочали кримінальне провадження про завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності (стаття 259 Кримінального кодексу України).

Впродовж доби встановили й особу зловмисника, який пояснив свою витівку тим, що перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Нині чоловіку повідомлено про підозру у скоєному, а матеріали провадження готуються для направлення у районний суд для розгляду.

Наголосимо, що згідно з санкцією частини 1 статті 259 Кримінального кодексу України, вчинення завідомо неправдивого повідомлення про підготовку вибуху, підпалу або інших дій, які загрожують загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками, карається позбавленням волі на строк від двох до шести років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
волинь Показати IP 19 Січня 2015 16:04
в ато жартівника більше дзвонити не буде
Я...я до волинь Показати IP 31 Березня 2015 19:12
а цей 18-річний житель в АТО ))) при першій же спробі своїх здасть......за ту саму же бутилку спиртного(

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus