USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Біля Боголюбів створять рекреаційну зону площею 3 гектари

23 Квітня 2018 14:08
Із проханням виділити земельну ділянку для створення рекреаційної зони для масового відпочинку ще в лютому у Волинську облдержадміністрацію звернувся Верещак Б.А. й нині отримав відповідне погодження.

Згідно з Розпорядженням голови ОДА Олександра Савченка від 23 квітня 2018 року № 248 «Про виділення лісової ділянки» клопотання Верещака Б.А. лишилося задоволеним.

«Виділити у довгострокове тимчасове платне користування без вилучення у постійного лісокористувача громадянину Верещаку Б.А. лісову ділянку площею 3 га, яка перебуває у постійному користуванні ДП «Ківерцівське лісове господарство» та розташована у кварталі 9 Боголюбського лісництва Ківерцівського району», - йдеться в документі.

Також там передбачено, що відведена територія буде використана з метою культурно-оздоровчих, рекреаційних цілей та забезпечення масового відпочинку й оздоровлення громадян.

Голова ОДА надав оренду на 25 років.

Усі необхідні документи користувач виділеної земельної ділянки повинен зареєструвати в обласному управлінні лісового та мисливського господарства, контроль за цим покладено на заступника голови обласної державної адміністрації Сергія Кошарука.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дід піхто Показати IP 23 Квітня 2018 18:25
Безпредел!!!!!! Лісова земля в оренду не надається!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus