USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Був без прав та п’яний: на Волині покарали водія, через якого в ДТП постраждала дитина

26 Вересня 2021 19:02
Покарали чоловіка, який без посвідчення водія у нетверезому стані скоїв ДТП із постраждалими у Володимирі-Волинському.

Відповідний вирок днями ухвалив Володимир-Волинський міський суд.

ДТП сталася 27 вересня минулого року. Волинянин, у якого через суд вилучили посвідчення водія, у нетверезому стані за кермом «ВАЗу» на вулиці Привокзальній не впорався з керуванням та зіткнувся з електроопорою.

В автівці також перебували дві неповнолітні доньки чоловіка. Внаслідок зіткнення постраждала 12-річна дівчинка, у неї діагностували струс мозку та перелом носової кістки.

Врахувавши всі обставини справи, суд призначив винуватцю ДТП два роки тюрми та на такий же термін позбавив права керувати авто.

Проте реальний строк чоловіку замінили іспитовим, якщо він протягом двох років не вчинить нового злочину і виконає покладені на нього обов`язки.

Мар'яна ТАРАСЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus